ESPORTS  »  FIFA 20  »  EA SPORTS

Cât costă cea mai „rapidă” echipă din FIFA 21: „11” de top din Bundesliga

Pentru cei care nu au mult de cheltuit, această formulă poate să le aducă puncte importante în primele săptămâni din FIFA 21
Pentru cei care nu au mult de cheltuit, această formulă poate să le aducă puncte importante în primele săptămâni din FIFA 21

Articol de GSP - Publicat luni, 12 octombrie 2020 11:44 / Actualizat luni, 12 octombrie 2020 14:12

Pentru cei care nu au mult de cheltuit, această formulă poate să le aducă puncte importante în primele săptămâni din FIFA 21.

Chiar dacă cei de la EA au anunțat că factorul viteză nu va mai conta la fel de mult ca în FIFA 20, unde era de multe ori decisiv, totuși, a avea fotbaliști care pot depăși ușor adversarii rămâne un atu important. 

Așa că mai mulți gameri importanți au lansat o formulă de echipă care poate fi construită cu doar 150.000 de monede și unde viteza este în prim plan. Ce-i drept, această echipă se bazează doar pe staruri din Bundesliga, dar asta reprezintă un avantaj mare la chimie.

Echipă construită cu doar 150.000 de monede în FIFA 21

Cum portarul nu este important, Lukas Hradecky de la Leverkusen asigură destulă siguranță între buturi. Pe laterale, așa cum este de așteptat, sunt doi fotbaliști explozivi, noul star de la Bayern, Alphonso Davies, 96, nu putea lipsi, iar pe dreapta Kevin Mbabu, de la Wolfsburg, cu 89 la viteză. În centru, Lukas Klostermann și Jeremiah St. Juste, de la Leipzig și Mainz, sunt variante foarte bune. 

Cei doi mijlocași centrali, Denis Zakaria și Konrad Laimer, asigură echilibru și stabilitate, iar la viteză stau foarte bine. Mai ales că lateralii Leon Bailey și Karim Bellarabi sunt explozivi și în combinație cu Davies și Mbabu vor da de furcă oricărui fundaș advers. 

Medie de viteză: 90 

În spatele vârfului se plaseză atacantul celor de la Werder, Milot Rashica, un jucător care, la doar 2400 de monede, 79 OVR și 88 la viteză, este unul dintre cardurile care poate dezechilibra oricând o defensivă. 

Atacantul celor de la Leipzig, Hwang Hee-chan, 93, încheie această echipă ieftină, dar extrem de rapidă și eficientă. Iar gamerii au de ce să le mulțumească celor care au format această formulă pentru ei. 

Citește AICI mai multe informații din eSports pe secțiunea dedicată de pe GSP.ro!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează