ESPORTS  »  FIFA 21  »  FIFA 21

Cum se apără EA în scandalul cu Zlatan Ibrahimovic: „Avem drepturi contractuale” » Peste 300 de fotbaliști s-au alăturat suedezului

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2020 14:02 / Actualizat vineri, 04 decembrie 2020 14:42

Conducerea de la EA Sports s-a arătat surprinsă de amploarea discuției provocată de Zlatan Ibrahimovic, fotbalist care amenință cu un proces important pentru folosirea imaginii lui în FIFA 21. De aceea compania a emis un comunicat în care arată că s-au respectat toate condițiile necesare. 

„Pentru a clarifica, noi avem drepturi contractuale de a folosi imaginea tuturor jucătorilor care se află în prezent în jocul nostru. Achiziționăm aceste licențe direct de la ligi, cluburi și jucători. În plus, lucrăm cu FIFPro pentru a ne asigura că putem include cât mai mulți jucători cu scopul de a crea cel mai autentic joc posibil. În aceste cazuri, drepturile noastre de a folosi imaginea jucătorilor sunt acordate prin acordurile noastre cu AC Milan și Tottenham Hotspur.”, este mesajul emis de EA sports.

EA: „Nu am greșit cu nimic” 

Cei de la EA pretind că acesta este un conflict între fotbaliști și FIFPro, un război la care nu dorește să ia parte. 

Pe de altă parte, agentul suedezului, Mino Raiola, amenință că peste 300 de fotbaliști sunt pregătiți să se alăture lui Zlatan. „Este vorba de mulți bani, iar EA știe că e greșit.”, pretinde controversatul Raiola. 

Citește și alte știri despre FIFA 21: 

Echipa Săptămânii în FIFA 21 nu mai este așa de spectaculoasă: Antoine Griezmann conduce primul 11

S-a ajuns și la asta: EA dată în judecată pentru „scriptul” secret în FIFA

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
dragdim
dragdim  •  07 Decembrie 2020, 07:30
Postat de hotcocoa pe 04 Decembrie 2020, 19:41

Asta a fost tot timpul pus pe scandal si destabilizare, nu ii ajungi la prajina aia de nas. O fi el jucator mare, dar a dovedit de atatea ori ca este si "mic" atat pe teren cat si in afara lui. Probabil e un efect secundar al faimei, asa jucator ingamfat si increzut, cu aere de semizeu, nu cred ca a fost si ca va mai fi..

E arogant și plin de el dar e fotbalist 100%, dacă avea un caracter mai normal probabil ca avea acum 10 baloane de aur. E supărat pentru ca vrea o bucățică mai mare de ciolan și nicidecum ca îi pasa de moralitate. Sportul e in coma de mult timp din cauza sumelor indecente care se plătesc pe transferuri și pe salarii, dar atâta vreme cât “circul” este cerut de oameni o sa continuam pe panta descendenta pe care a luat-o lumea de ceva timp.

anti.cioban
anti.cioban  •  05 Decembrie 2020, 18:59

Sper din suflet sa-i rada Zlatan pe *** astia de la EA sports. Modelul asta de business cu microtranzactii in jocuri ar trebui interzis pe considerente de sanatate publica.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

hotcocoa
hotcocoa  •  04 Decembrie 2020, 19:41

Asta a fost tot timpul pus pe scandal si destabilizare, nu ii ajungi la prajina aia de nas. O fi el jucator mare, dar a dovedit de atatea ori ca este si "mic" atat pe teren cat si in afara lui. Probabil e un efect secundar al faimei, asa jucator ingamfat si increzut, cu aere de semizeu, nu cred ca a fost si ca va mai fi..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează