FOTBAL  »  AMICALE  »  FCSB - CS CORNU 4-1

Greu cu Liga a 4-a! Jucătorii FCSB, după amicalul cu Cornu: "Un meci foarte bun făcut de noi, în fața unei echipe cu experiență" :)

Foto: Bogdan Bălaș
Foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat joi, 21 iunie 2018 20:55

FCSB a învins azi echipa de Liga a 4-a din Prahova, CS Cornu, în primul meci amical al perioadei de pregătire de la Brașov.

Florinel Coman cu o dublă, Florin Tănase din penalty și Ovidiu Popescu pe final de meci au fost marcatorii roș-albaștrilor.

"Mbappe de la FCSB", Florinel Coman, a ținut să sublinieze după meci că victoria a venit în fața unui adversar greu. 

"Un meci foarte bun făcut de noi, o echipă bună de liga a patra, cu experiență. Ne bucurăm că ne-am făcut antrenamentul și sperăm ca mâine la antrenament să fim din nou în forță. E un cantonament de acumulare, ne simțim bine și așteptăm noul sezon", a declarat Florinel Coman, conform sportro.

7 e poziția pe care a terminat CS Cornu în Liga 4-a din Prahova în sezonul abia încheiat

"O să văd meciul Franței în reluare"

Florinel Coman a fost întrebat și despre golul marcat astăzi de Mbappe în meciul câștigat de Franța în fața statului Peru, scor 1-0.

"Ne uităm și la Mondial, părerea mea este că Portugalia va fi o surpriză foarte mare. Nu am auzit că Mbappe a dat gol astăzi, încă nu am văzut meciul, dar o să mă uit acum, dacă tot mi-ați zis că a dat".

"Părerea mea e că avem șanse mari să trecem de Rudar (n.r. adversara din Europa League), e un adversar accesibil, dar nu trebuie să ne vedem câștigători dinainte. Încă nu i-am studiat pe sloveni" Florinel Coman

"4-3-3 este un sistem foarte bun, părerea mea este că e foarte bine să jucăm așa. Dar antrenorul e cel care decide. Eu am jucat și la Viitorul în acest sistem" Florinel Coman

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (6)
hitman222
hitman222  •  21 Iunie 2018, 21:21

Asta crede ca rudar e la nivelul lui cs cornu. Va spulbera slovenii bah mbappe de crevedia.

para.para
para.para  •  21 Iunie 2018, 21:33

Zilele astea se joaca CM, iar voi tot cu echipa voastra de la Mogosoaia pe prima pagina. Asta va doare pe voi, de "Mbappe de la romanika". Stati fara grija ca in cativa o sa fie pe sufletul vostru, adica o sa aveti derby de la romanika: fcsb - cs cornu.

hitman222
hitman222  •  21 Iunie 2018, 22:09
Postat de juliusmad pe 21 Iunie 2018, 21:52

:))) esti un postac penibil, ieftin si trist

Asta din partea unui prost....

Vezi toate comentariile (6)
Comentează