FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  ASTRA - VIITORUL 1-2

VIITORUL A CÂȘTIGAT CUPA // FOTO Eric și băieții lui au cucerit pe toată lumea la Ploiești » Imagini tari cu copiii brazilianului

Eric de Oliveira, celebrând victoria din Cupă alături de copiii săi // FOTO: Cristi Preda +6   FOTO
Eric de Oliveira, celebrând victoria din Cupă alături de copiii săi // FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat duminica, 26 mai 2019 08:27

Eric de Oliveira, brazilianul de 33 de ani al celor de la Viitorul, a fost omul decisiv al victoriei dobrogenilor din finala Cupei României cu Astra, încheiată 2-1 pentru echipa lui Hagi. Acesta a înscris în prelungirile partidei și a adus prima Cupă din istorie în vitrina campioanei din 2017. 

Imediat după meci, Eric a izbucnit în lacrimi de fericire, fotbalistul fiind copleșit peste măsură de primul trofeu câștigat alături de o echipă din România.

Imaginile cu ochii înlăcrimați ai lui Eric au fost înlocuite rapid de bucuria copiilor brazilianului, care au pătruns pe teren și s-au bucurat sincer de reușita tatălui lor. Aceștia au alergat în toate direcțiile pe teren și s-au bucurat cot la cot cu jucătorii lui Hagi pentru triumful din meciul cu Astra. 

eric de oliveira 7 +7 FOTO

„Sunt de 12 ani în România, mi-am propus să fiu un fotbalist mare și să iau trofee. Din fericire, Dumnezeu m-a răsplătit în această seară, după o muncă de 12 ani. Eu n-am făcut nimic, băieții au alergat, au muncit și e meritul lor.  Merită din plin acest trofeu!”
Eric de Oliveira, Viitorul

Vezi și:

Eric de Oliveira a plâns în direct după ce a adus Cupa Viitorului: „Dumnezeu mi-a răsplătit munca de 12 ani”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează