FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  FC VOLUNTARI - CS U CRAIOVA 0-0 (1-0 LA GENERAL)

FOTO+VIDEO Finala se joacă între Astra și Voluntari! » Ilfovenii au remizat, 0-0, în returul cu CS U Craiova, și sunt în ultimul act al Cupei după 1-0 la general

Bucuria de calificare, din vestiar, a ilfovenilor. foto: Raed Krishan +11   FOTO
Bucuria de calificare, din vestiar, a ilfovenilor. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 18 mai 2017 22:53

FC Voluntari și-a conservat avantajul de 1-0 obținut în meciul tur al semifinalelor Cupei României, cu CS U Craiova, remizând în această seară, 0-0, și s-a calificat în finala de pe 27 mai, de la Ploiești, unde va întâlni fosta campioană, Astra.

Oltenii au început meciul în forță, iar Burlacu a lovit bara după 17 minute, la capătul unei acțiuni pe cont propriu, în care a șutat de la marginea careului. Balonul a lovit rădăcina barei, iar apoi a ieșit în afara terenului.

Tot lui Burlacu i-a aparținut și cea de-a doua ocazie importantă a oltenilor, ratată în minutul 22, când lobul său nu a nimerit cadrul porții lui Balauru.

Partea a doua a aparținut ilfovenilor, care au pus mai mult pericol la poarta lui Calancea, în timp ce atacurile delor de la CS U nu au avut de multe ori finalitate.

Voluntari a ratat o ocazie importantă în minutul 51, prin Marinescu, al cărui șut a fost însă reținut de portarul oaspeților. Tot Marinescu a mai trecut pe lângă gol cu 10 minute înainte de final, când a încercat să-l păcălească pe Calancea cu un lob, dar balonul a trecut pe lângă vinclu.

FC Voluntari se află la cea mai importantă performanță din istorie. Finala cu Astra se va juca pe data de 27 mai, la Ploiești.

Cine câștigă Cupa?

FC Voluntari
Astra

VIDEO » FC Voluntari - CS U Craiova 0-0
Click AICI pentru liveTEXT!

Echipele de start:

FC Voluntari: Balauru - Maftei, Balaur, Spahija, Cazan - C. Lazăr, Novac - Căpățână, L. Marinescu, Popadiuc - Ad. Bălan
Antrenor: Claudiu Niculescu

CS U Craiova: Calancea - Dimitrov, Screciu, Kelici, R. Petre  - Băluță, Zlatinski, Gustavo - Burlacu, A. Ivan, Măzărache
Rezerve: Mingote, Bîrzan, Manea, Vlădoiu, Fajici, C. Ion, Jazvici
Antrenor: Gheorghe Mulțescu

 
 

Citește și:

Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
Nationala
Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar al naționalei României pentru EURO 2024! 3 surprize
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Nationala
„E jupân, face ce vrea cu echipa” » Prima reacție de la Craiova, după ce Mitriță a fost sărit din schemă de Iordănescu: „Să-și vadă de viața lui!”
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”
Tenis
Val de reacții după declarația Emmei Răducanu despre părinții ei: „Sună ca naiba!”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (198)
154304618440586
Gogu Lungulescu  •  18 Mai 2017, 21:58

Sterila echipa asta a Craiovei.N-am mai vazut asemenea ratangii.Este al nu stiu catelea meci in care vad aceeasi neputinciosi.Si faza aia cu bara dubla mi-aduce aminte de meciul cu bara tripla.Craiova are nevoie de 2 atacanti cu ,,bulan".Ivan e slabut, are toate sansele sa moara speranta. Comentator mai slab ca asta de pe DIGI 1 nu cred sa existe. Meci slab, comentator de cacao.

brancusi
brancusi  •  19 Mai 2017, 00:03
Postat de waves pe 19 Mai 2017, 00:00

Echipa si aia veche a universitatii a fost o echipa a oamenilor penibili a comunismului din acea epoca , stefan andrei , paunescu , si altii...Asa cum ati fost atunci a lakeilor comunisti de colectiv , gen craiova scornicesti .Asa sunteti acum echipa unui partid rosu ...Oricum vrei sa-ti spun ceva ? Voi fata de suporterii dinamovisti o sa fiti perceputi mereu "Niste tarani"...Nu va consideram mari rivali cum faceti voi .Daca va consideram veneam 10 000 peste voi acolo in prazarie , sunteti neansemnati..

M-ai convins,nu te prefaci,esti prost de dudui!

waves
waves  •  18 Mai 2017, 23:37
Postat de theplayerr pe 18 Mai 2017, 23:37

Au facut figuratie in meciurile cu Viitorul si Fcsb si au iesit din ritm...dumnezeu nu culca-te ar zice unguru...sper sa castige Astra cupa si sa faca ceva puncte in EL

Atata circ au facut *** , cand au stat ghiocel si cu viitorul si cu fcsb , incat le-a dat Dumnezeu dupa inima...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (198)
Comentează