Articol de , , - Publicat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:34 / Actualizat miercuri, 01 noiembrie 2023 23:47

CSA Steaua și Rapid au remizat, scor 0-0, în runda secundă a grupei B din Cupa României Betano. Mihai Stoica, oficialul rivalei FCSB, a ironizat numărul mic de spectatori prezenți în Ghencea. 

Derby-ul dintre CSA Steaua și Rapid a strâns pe stadionul din Ghencea doar 13.678 spectatori. Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al celor de la FCSB, a ironizat prezența redusă, comparând numărul total de spectatori cu cel vândut de echipa sa pentru derby-ul cu Rapid de duminică. 

„Ne vedem după meci!” » „Ultrasul” din echipa Stelei n-a putut fi oprit: și-a amenințat adversarul + scandal cu Oprița pe teren!
Steaua - Rapid 0-0
„Ne vedem după meci!” » „Ultrasul” din echipa Stelei n-a putut fi oprit: și-a amenințat adversarul + scandal cu Oprița pe teren!

Mihai Stoica, ironie după Steaua - Rapid

„Avem date până acum doar în Tribuna 2 peste 13.678. Cu toate golurile anulate și penalty-urile refuzate”, a scris Mihai Stoica pe contul personal de Facebook. 

Duminică, de la ora 20:30, pentru Rapid urmează un alt derby bucureștean. Giuleștenii merg în Arena Națională pentru a o înfrunta pe FCSB, într-un derby de titlu în Superligă. Biletele s-au vândut într-un ritm ridicat. 

FCSB ar putea să doboare recordul de prezență pe stadion, la jocurile de campionat, din ultimii 4-5 ani. Pragul pe care îl are de atins pentru a urca pe primul loc în acest top e unul foarte ridicat, 42.440 de spectatori.

Clasamentul actualizat în grupa B din Cupa României Betano

VIDEO. Peluza Sud, show pirotehnic în Ghencea la CSA Steaua - Rapid 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mutare la Dinamo! Numele surpriză care vine și mai aproape de Ovidiu Burcă

Măldărășanu sare la gâtul arbitrilor: ”Îl apreciez pe Sebi Colțescu. E foarte bun. Dacă vrea ca un meci să se termine 3-3 atunci se termină 3-3”

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului