FOTBAL  »  CUPA ROMANIEI  »  POLI TIMIȘOARA - RAPID 2-0

Critici dure pentru Rapid după ce a fost eliminată din Cupa României: „Parcă au împins trenul până la Timișoara”

Alexandru Albu
Foto: Imago
Alexandru Albu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 octombrie 2021 07:51 / Actualizat vineri, 29 octombrie 2021 09:10

Rapid a fost eliminată din optimile Cupei României, după ce a fost învinsă de Poli Timișoara, 0-2. La finalul partidei, Ion Crăciunescu (71 de ani) nu i-a menajat deloc pe elevii lui Mihai Iosif.

Fostul arbitru a criticat prestația extrem de slabă a giuleștenilor din meciul cu Poli și cere explicații pentru această eliminare rușinoasă.

„Așa a arătat Rapidul... Noi vedem circumstanțe atenuante, dar au părut nu că nu au dormit, dar parcă au împins trenul până la Timișoara. Așa a arătat de rău echipa în seara asta. Era o plăcere când vedeam Rapidul în campionat, au mai avut probleme, e adevărat, dar au produs un fotbal bun. 

În seara asta, nu au făcut-o. Șase etape au surprins pe toată lumea, dar jucau, chiar dacă mai pierdeau. Și acum trebuie să ne spună și nouă ce s-a întâmplat. Eu cred că banii, la club, sunt plătiți la timp, că omul ăla, Victor Angelescu, e serios”, a declarat Ion Crăciunescu potrivit DigiSport.

Daniel Niculae i-a luat și el la rost pe jucători

„S-a întâmplat ce a fost și la meciul cu Dinamo. Am arătat rău și la meciul cu Dinamo, și în această seară. Dacă intri neconcentrat într-un derby cu Dinamo, înseamnă că ai o problemă. Era un meci de Cupă, care trebuia tratat foarte serios.

Au fost multe schimbări pentru că am vrut să reîmprospătăm echipa, ținând cont că nu am arătat bine cu Dinamo. Dar azi am arătat la fel. Eu zic că am pierdut din cauza atitudinii. Trebuie să intrăm tot timpul concentrați, indiferent de adversarul pe care-l avem în față”, a declarat președintele giuleștenilor.

Nu ne-am creat multe ocazii de gol. Cei de la Poli ne-au surprins pe două contraatacuri și asta a fost istoria meciului. Am încercat să dăm o șansă și altor jucători, să vedem la ce nivel sunt. Sperăm să ne refacem moralul până la meciul următor. Cupa României o șansă de a ajunge în cupele europene, dar asta e.

- Adrian Matei, antrenorul „din acte” al Rapidului

Citește alte știri din Cupa României:

Radu Naum, iritat: „În mod normal, n-ar trebui să dăm acest interviu!”

Antrenorul lui Poli Timișoara, după minunea cu Rapid: „A fost greu de crezut”

Citește și:

Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Campionate
Răzvan Lucescu a refuzat prima ofertă, dar poate da lovitura » Presa internațională anunță că este favorit să înlocuiască un antrenor de legendă
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Superliga
Ultrașii FCSB știu numele fotbaliștilor cu care negociază Becali și exultă: „5 ani nu ne bate nimeni!”
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr
Campionate
Al Hilal câștigă Cupa Regelui! Cristiano Ronaldo a plâns în hohote după ce a rămas fără trofeu cu Al Nassr

Imagini SCANDALOASE de la gala RXF, din Sala Polivalentă » Două femei lovite cu bestialitate de „Perversul” de pe Târgu Ocna, în cușcă! Reacția șocantă a organizatorilor: „Nu este nimic deplasat!”

De asta a fost mazilit?! Ce a putut să facă în vestiar jucătorul plecat de la Dinamo


Comentarii (6)
octavianus
octavianus  •  29 Octombrie 2021, 13:12

Cand vezi ca nu joci nimic, ca nu ai relatii de joc, folosesti orice meci sa imbunatatesti jocul echipei, mai ales unul de Cupa Romaniei, nu ai scuza "odihnirii" titularilor, nu ai nici o scuza pentru cum arata echipa asta, rupta in doua, pase pe linia de fund si restul sus in 25 sau 30 de metrii asteptand pasa lunga. Am crezut in "modestia" si "bunul simt" al afirmatiei ca avem obiectiv salvarea de la retrogradare, dar cu o conducere de amatori cu un antrenor aerian si cu un lot mediocru nu vad altceva decat o lupta pentru supravietuire. Nu meciurile cu Medias, Voluntari, Dinamo, Poli, UTA, Sepsi, au fost accidente, ci victoriile mincinoase de la Botosani sau cu FCSB sunt rezultate ne conforme cu jocul. Ne-am imbatat cu apa rece si nu vedem din prea multa dragoste adevarul. Daca nu ve treziti si nu schimbati antrenor, jumatate din lot si mentalitatea de plescari si looseri o sa va alergam pe sine cat de curand. Personal de astazi nu mai cumpar nimic legat de aceasta echipa, bilet la meci, la tombola si tot ce am crezut ca vine sa sustina echipa vietii mele, sunt satul de mediocritate si de nervi mancati, nopti nedormite si peste toate astea vine Adrian Matei la interviu parca atunci trezit din somn cu atitudinea aia de zeflemea la adresa presei ? NU, la dresa noastra a prostilor care stam cu gura cascata la Rapid. RUSINE !! AFARA DIN GIULESTI !!

supereduardo10
supereduardo10  •  29 Octombrie 2021, 10:55

Imi este greu s-o spun, dar Rapid si cu rezervele bateau pe Poli. A fost un blat ordinar, poate au datorii la casele de pariuri restante de la meciul cu Dinamo.. Din pacate cam asa a aratat meciul. Cu Dinamo au fost 2-3 jucatori non combat cum sa-ti pui mana in cap la golul egalizator si sa dai pe langa minge din 6m cu poarta goala? Cu parere de rau ultimele meciuri au dezamagit crunt nu-i mai recunoaste nimeni, au noroc ca nu sunt spectatori ca ii alergau pe sine.

maccarone707
maccarone707  •  29 Octombrie 2021, 10:32
Postat de dora pe 29 Octombrie 2021, 09:45

Lipsa de respect fata de suporteri si fata de clubul care le plătește salariile ! Rezervele celor de la Rapid sunt praf si pulbere ! Noroc ca Bayern a luat-o si mai rau in Cupa Germaniei !

ai dreptate pana la un punct, dar unde e norocul ca a furat-o bayern? care e legatura ca nu inteleg

Vezi toate comentariile (6)
Comentează