FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DEZBATERE GSP. 2021, anul Apocalipsei la Dinamo? Răzvan Lucescu e categoric: „Se duce naibii fotbalul dacă dispare”

Va mai supraviețui sau nu echipa de fotbal a clubului Dinamo?
Va mai supraviețui sau nu echipa de fotbal a clubului Dinamo?

Articol de - Publicat marti, 05 ianuarie 2021 10:10 / Actualizat marti, 05 ianuarie 2021 10:50

Gazeta Sporturilor a deschis prima ediție a lunii ianuarie cu o dezbatere amplă despre provocările anului sportiv 2021. Analiza poartă semnătura lui Dan Udrea, jurnalist GSP cu peste 20 de ani experiență în presa de sport.

2021 ar trebui, chiar în prima lui jumătate, să ne ofere un răspuns vital la întrebarea: va mai supraviețui sau nu echipa de fotbal a clubului Dinamo, unul dintre cele mai mari branduri ale sportului din România? 

Evenimentele petrecute în Ștefan cel Mare au fost de-a dreptul șocante, mai ales în ultimele 3-4 luni, astfel încât orice deznodământ e posibil. Inclusiv falimentul! 

Dar dacă se va întâmpla așa ceva, atunci sunt de acord cu ceea ce a spus Răzvan Lucescu: „Se duce naibii fotbalul în România dacă dispare Dinamo!”.

Răzvan Lucescu: „Asta îi mai trebuia fotbalului românesc, Dinamo să pornească din Liga 5”

Asta îi mai trebuia fotbalului românesc, Dinamo să pornească din liga a cincea sau din liga a patra! Doar asta mai lipsea! România, ca să aibă fotbal bun, are nevoie de Dinamo, de Rapid, de Steaua! De suporteri, de interes. E o perioadă foarte dificilă. Pe bune, așa se duce naiba fotbalul! Eu nu am nimic împotriva cluburilor mici care au ajuns în prima ligă și care se descurcă. S-au organizat mai bine, treaba lor! Dar cum îl atragi pe un copil către fotbal acum? Cum, dacă el nu mai vede suporteri, lupte pe teren, rivalitate, competiție, derby-uri? Dacă mai dispare și Dinamo, fotbalul românesc intră într-o gaură neagră! - Răzvan Lucescu, antrenor al Hilal

Ce așteptăm de la 2021 » Dan Udrea propune 10 dileme, speranțe, temeri și provocări: de la Steaua la Jocurile Olimpice

VIDEO Ricardo Grigore, declarații la reunirea dinamoviștilor: „Suporterii au spus că sunt alături de noi. Încă trebuie să avem speranțe!”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV La Dinamo pe banii bunicului! Portretul jucătorului care trăiește din „sponsorizările” familiei: „Altul claca și se lăsa de fotbal”

EXCLUSIV Complicații cu Fabbrini » Dinamo nu-l poate lăsa liber la CFR Cluj, chiar dacă e amenințată direct cu falimentul

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (7)
simonhalep
simonhalep  •  05 Ianuarie 2021, 10:28

În sfârșit, echipa sovietică adusă pe tancurile rusești în '49, Динамо Бухарест, își dă obștescul sfârșit! Să-i fie țărâna ușoară!

dobrinibamus
dobrinibamus  •  05 Ianuarie 2021, 10:41

Mare paguba ... atunci va intzelege toata lumea adevarata semnificatie a acronimului ... ddb !!! ha ha ha !

347655969058390
Ion Popescu  •  05 Ianuarie 2021, 13:12

Marea tragedie a fotbalului romanesc - dispare Dinamo ! Aceasta unda seismica va afectata toata Europa !

Vezi toate comentariile (7)
Comentează