FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FC BRAȘOV

FOTO 3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal

GSP a asistat la meciul amical disputat de CFR Cluj împotriva divizionarei secunde FC Brașov și a remarcat mai multe detalii interesante. +20   FOTO
GSP a asistat la meciul amical disputat de CFR Cluj împotriva divizionarei secunde FC Brașov și a remarcat mai multe detalii interesante.

Articol de , - Publicat marti, 04 iulie 2023 18:32 / Actualizat marti, 04 iulie 2023 18:47

GSP a asistat la meciul amical disputat de CFR Cluj împotriva divizionarei secunde FC Brașov și a remarcat mai multe detalii interesante. 

CFR Cluj a optat pentru un cantonament intern în această vară, în Poiana Brașov. Primul test a fost o victorie cu 1-0 împotriva celor de la Dumbrăvița. În al doilea, „feroviarii” au avut în față formația pregătită de Dan Alexa. 

Trei detalii interesante de la amicalul CFR Cluj - FC Brașov

1. Finanțatorul Ioan Varga și-a făcut apariția pe stadionul „Tineretului” din Brașov în minutul 55. 

+16 FOTO

Îmbrăcat lejer, a luat loc în tribună și a urmărit restul partidei. În acel moment, scorul era 2-1 pentru formația lui. 

2. Andrea Mandorlini l-a băgat în ședință pe Andrei Burcă. 

La pauza partidei de la Brașov, antrenorul Andrea Mandorlini a discutat minute bune cu Andrei Burcă. Starul părții secunde a lămurit motivul. Burcă a fost folosit în banda stângă, în locul căpitanului Camora.

3 detalii remarcate de reporterii GSP la amicalul CFR - Brașov » Apariție rară a patronului Varga, fotbalist băgat în ședință + un nou cuplu letal
FOTO: Cătălin Stroia

3. Jefte și Otele au colaborat excelent. 

Jefte Betancor, proaspăt revenit la CFR Cluj după un împrumut în Cipru, și Philip Otele, transferat de la UTA, au marcat golurile „feroviarilor” din prima repriză. Cei doi au arătat o poftă bună de joc și au combinat în numeroase rânduri. 

Bursa transferurilor la CFR Cluj:

  • Antrenor: Andrea Mandorlini (nou)
  • Veniri: Philip Otele (UTA Arad), Cătălin Căbuz (Chindia), Vasile Mogoș (Crotone)
  • Reveniri: Jefté Betancor (Pafos), Otto Hindrich (Kisvárda), Zé Gomes (U Cluj), Sergiu Buș (Chindia), Ionuț Rusu (Ripensia), Denis Rusu (Șoimii Lipova), Sebastian Serediuc (Poli Timișoara), Alex Militaru (Unirea Dej)
  • Plecări: Christopher Braun (Rapid), Mihai Bordeianu (U Cluj), Denis Kolinger (Velje), Alex Militaru (Poli Iași), Zé Gomes (Ethnikos Achna FC), Gabriel Debeljuh (liber), Anton Maglica (liber), Karlo Brucic (liber)

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Gigi Becali a refuzat 3 milioane pentru un titular de la FCSB: „Vreau 10! Zici că e Dan Grecu. Face șpagatul la 180 de grade. Parcă e maimuță”

CFR Cluj, transfer-surpriză! A semnat cu un internațional român: jucătorul a fost deja prezentat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Chris.Dumi
Chris.Dumi  •  04 Iulie 2023, 23:22

Bravo CFR Cluj!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează