FOTBAL  »  Superliga  »  OPINIE GSP

7 scurte » Despre obsesia lui Contra, favorita din Champions League și clasamentul în care Hagi e prea jos

Articol de GSP - Publicat joi, 14 martie 2019 08:32

7 scurte - rezumatul rapid al celor mai interesante subiecte recente remarcate de Cătălin Țepelin - redactor șef GSP.

Cinci comentarii:

1. Fiecare selecționer are fixul lui. Iordănescu ne tortura cu Șoavă, Pițurcă a fost fan Cociș, Răzvan Lucescu a insistat cu Florescu. Iar Contra nu-și poate lua ochii de la Gicu Grozav. Care a rămas aceeași mare speranță, deși se apropie de 30 de ani și acum face performanță la locul 11 din 12 în campionatul Ungariei.

2. CSM București a câștigat "finala campionatului". Însă la doar un gol diferență, ceea ce o păstrează pe SCM Rm. Vâlcea cu 90% șanse la titlu. Calculele complete sunt AICI. Atmosfera de la Vâlcea, cu o sală arhiplină, a fost minunată. 

 

 

3. Management de 5 stele în Liga 1. CFR s-a chinuit o jumătate de an să scape de Baptista, care îi păcălise pe clujeni să îi plătească o pensie lunară de 40.000 de euro. Sudul contraatacă pe flacul opus al profesionalismului: Becali se chinuie să-și îngroape un jucător, pe care l-a adus din Serie A și despre care s-a "lămurit" după două jumătăți de meciuri. Gazeta scrie azi că Stoian are cel mai mare salariu din lot.

4. Marea problemă a FCSB-ului, rezumată de Cristi Geambașu: "Roş-albaştrii nu sunt o echipă care joacă după ideea tactică a antrenorului, ci un grup dezbinat în care fiecare îşi propune să impresioneze ochiul stăpânului". Editorialul integral - aici

5. Jumătate dintre echipele calificate în sferturile Ligii Campionilor sunt din Anglia. Și toate au făcut meciuri memorabile în optimi! Lista completă: Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Barcelona, FC Porto, Ajax, Juventus. Eu aș miza pe Barcelona la trofeu. Voi?

Plus două recomandări:

1. Povestea unuia dintre cele mai violente faulturi din istoria fotbalului, rememorat la GSP LIVE, a fost preluată de presa britanică, generând sute de mii de vizualizări. Episodul detaliat de victimă - AICI.

2. Răzvan Lucescu e singurul antrenor român din Top 100 mondial. Ascensiunea lui este firească și absolut meritată. Ciudat e că Hagi, 4 ani la rând cu Viitorul în play-off, stă mai rău decât Eugen Neagoe sau Isăilă. Clasamentul complet este AICI.

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (5)
turbozero
turbozero  •  14 Martie 2019, 18:28

Pe Hagi doar voi mass-media il vedeti antrenor! Favorite la castigarea CL le vad pe City,Liverpool si Juventus.

mosvasile
mosvasile  •  14 Martie 2019, 10:16

Zepeline!Dar Contra mai are o obsesie!Suparatoare!Care?Pai fina lui,adica Annamaria,***Asa se face ca le baga sa joace-nu doar ca le convoaca-pe toate rezervele de la fcsb!Carora chiar Becali le zice"Du-te tata"!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

petrov_78
petrov_78  •  14 Martie 2019, 08:53

CFR chiar are management de 5 stele, pentru ca se indreapta spre al doilea titlu consecutiv dupa ce in urma cu 3 ani abia iesea din insolventa. La FC FCSB nu e cazul, e clubul unui singur ins care taie si spanzura si isi bate joc de oameni

Vezi toate comentariile (5)
Comentează