FOTBAL  »  Superliga  »  ANUNȚ

80% rezolvat » Mirel Rădoi este la un pas de a prelua un club din Liga 1! Azi s-au purtat negocieri importante » EXCLUSIV Cine va fi antrenor

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 17:51

Ionel Ciuclea, patronul celor de la Juventus București, a recunoscut în urmă cu două zile că Mirel Rădoi ar dori să preia pachetul majoritar de acțiuni de la Juventus, iar în spatele afacerii ar fi implicat și Cosmin Olăroiu.

"El este un apropiat al clubului Juventus București, deoarece a fost în curtea noastră de foarte multe ori. Am avut unele discuții cu Rădoi despre subiectul acesta. M-a întrebat una sau alta despre club și despre centrul meu de juniori", spunea acesta pentru Fanatik.

Surse GSP susțin că la prima rundă de negocieri dintre cei doi a luat parte și Daniel Oprița, care pe atunci era antrenor al lui Juventus. De atunci s-au mai purtat câteva discuții.

Aceleași surse anunță că în proporție de 80% afacerea este rezolvată în urma întâlnirii de azi. Mirel Rădoi ar fi primit o promisiune din partea lui Ionel Ciucleava prelua clubul cu tot ce are în acest moment, jucători și staff tehnic și administrativ.

În acest moment, echipa se află la Bușteni, în cantonament. Marin Barbu, cel care este interimar, este alături de jucători acolo, în timp ce restul conducerii se află la București.

"Discuții au fost și vor fi! Dar până nu este nimic oficial nu avem despre ce să vorbim", s-a rezumat să spună Gheorghe Chivorchian, președintele lui Juventus.

Oprița rămâne antrenor! 

Deși și-a anunțat demisia după înfrângerea cu FCSB de la Ploiești, scor 1-2, Daniel Oprița va rămâne antrenor la Juventus. 

Informațiile GSP.RO spun că tehnicianul a fost convins de prietenul său, Mirel Rădoi, căruia i-a fost secund pentru câteva săptămâni la FCSB, să continue pe banca formației din Colentina. 

"Am vorbit cu Mirel, știu discuțiile. Dar nu vreau să vă zic mai multe. Mirel s-a întâlnit cu patronul de la Juventus" Nicolae Dică 

Citește și:

Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Superliga
Decizia luată de Florin Pîrvu, în urma decesului soției
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cupa Romaniei
Supercupa FCSB - Corvinul Hunedoara nu se mai joacă pe 6 iulie » Mihai Stoica a făcut anunțul: „E un avantaj”
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr
Campionate
Cristiano Ronaldo a decis! Pentru ce echipă va evolua în sezonul viitor, după dezamăgirea trăită aseară la Al Nassr

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (16)
daweroirl
daweroirl  •  30 August 2017, 21:12
Postat de catalynn pe 30 August 2017, 20:40

Adica vrei sa spui ca inchiriaza clona?! Asa ceva?! :-))) Era clar ca iti trebuie un IQ scazut plus lipsa respectului de sine pt a fi fan fcsb, insa totusi, chiar atat de jos nu credeam ca se poate! :-))))

cand ma gandesc ca specimene ca tine sunt in libertate ,imi vine sa-mi cumpar pusca !

randoomoierul
randoomoierul  •  30 August 2017, 19:54
Postat de catalynn pe 30 August 2017, 19:37

Randoome, tu esti bre Olaru asta?! Ca uite, si el isi ia informatiile de la jjjjiji ca tine :-)))))

2 hand|capati scriu non stop pe gsp ...maricel si valahu

gicab
gicab  •  30 August 2017, 18:24

Cooperativa a murit trăiască cooperativa

Vezi toate comentariile (16)
Comentează