FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

A mai căzut un mit în fotbalul românesc: Mircea Rednic, rateu după rateu la Dinamo

Simon Zenke
Simon Zenke

Articol de - Publicat sambata, 15 decembrie 2018 11:36

Gata și cu mitul transferurilor bune: Rednic a ratat toate achizițiile de până acum.

Mircea Rednic a venit pe cai mari la Dinamo, cu istoricul mandatului trecut din Ștefan cel Mare.  Atunci, "Puriul" a transferat jucători ieftini și buni pentru nivelul României, cum ar fi Puljici, Mevlja, Palici sau Gnohere. 

De data aceasta însă, antrenorul de 56 de ani a greșit pe bandă rulantă. Tehnicianul s-a grăbit să dea afară cât mai mulți fotbaliști și să aducă alții liberi de contract până în perioada de transferări din iarnă. Atunci, va urma o nouă rundă de import masiv de fotbaliști.

Gazeta vă prezintă mai jos transferurile făcute de Rednic până acum și situația lor:

  • Naser Aliji (24 de ani): Fundașul stânga albanez, cu cetățenie elvețiană, a venit în "Groapă" din postura de jucator liber de contract, nu a mai jucat din vară, când tatăl său a decedat și a preferat să rămână o perioadă lângă familie. Acesta nu a apucat să debuteze pentru Dinamo că s-a și accidentat și a plecat la tratament în Elveția. 
  • Gregory Tade (32 de ani): atacantul francez a jucat doar 45 de minute într-un amical cu Chiajna și s-a accidentat. S-a operat acum două zile pentru ruptură de menisc și va lipsi 3 luni. "Câinii" nu sunt încă hotărâți dacă să îi rupă sau nu contractul lui Gregory. 
  • Rachid Ait-Atmane (25 de ani): Mijlocașul central a evoluat în 4 partide până acum, fiind lăudat de fiecare dată de Rednic. Francezo-algerianul are însă o medie a notelor GSP de 4,75, una dintre cele mai mici din lot. 
  • Simon Zenke (29 de ani): Mijlocaș de bandă, acesta a amuzat pe toată lumea cu fizicul său robust, suporterii numindu-l "noul Bizon de la Dinamo". La fel ca și Atmane, Zenke nu are nicio reușită în 4 meciuri. Media notelor GSP a acestuia este 5, printre cele mai mici de la Dinamo.
  • Mattia Montini (26 de ani): Atacantul italian lăudat de "Puriu" a marcat un gol în 4 partide pentru Dinamo. Adică aproape la fel ca Subotici, care avea o reușită în 5 meciuri când a fost dat afară de Rednic. Teoretic, dacă italianul nu punctează diseară cu Craiova, "Puriul" l-ar putea concedia, așa cum a procedat cu Subotici.
  • Abdel Diarra (23 de ani): Fundașul central ivorian venit în probe a făcut mai multe antrenamente cu "câinii", iar oficialii roș-albi anunțau transferul ca și făcut. Mutarea a picat la o zi după ce GSP a prezentat imagini video cu stoperul care s-a prăbușit din senin inconștient pe gazon în timpul unui meci jucat anul trecut în Suedia. A doua zi după dezvăluiri, Rednic a anunțat extrem de iritat că fotbalistul nu mai semnează cu Dinamo. 

6jucători a dat afară până acum Rednic: Subotici, Grozav, Delorge, Mezague, Cooper, Penedo

Citește și:

EXCLUSIV S-a supărat Nistor! » Căpitanul s-a enervat când a văzut acordul confidențial. Anchetă la Dinamo

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (94)
george1111
george1111  •  15 Decembrie 2018, 14:05

gsp = zero

triple.core.hd
triple.core.hd  •  15 Decembrie 2018, 14:41

gsp-ciuma rosie nu se opreste, scrie in continuare cu fierea pe masa. 'media notelor gsp' nu e niciodata un criteriu, gsp-ciuma rosie purtand actualmente un adevarat razboi mediatic cu Mircea Rednic, care are rezultate la fel de slabe ca Florin Bratu, fara sa fi avut un intreg play-out si mercato de vara sa-si faca echipa. Cu Bratu insa nu existau razboaie comandata, "Mitraliera" fiind un tanar naiv, fara experienta si fara vina, carora toata Liga 1 i-ar fi dorit sa continue la Dinamo pe viata. Cu Rednic lucrurile sunt clare: daca i se da timp, va face echipa, asa ca puternicii ligii si-au trimis 'apostolii','vrancenii', 'ioanitoaii' etc la razbel. E comic deja.

randdoom..
randdoom..  •  15 Decembrie 2018, 13:43

redmic este un loser. asta a fost tot timpul,pe unde a fost s-a facut numai de rusine,ca a furat doua campionate cu cele mai hoate echipe din univers in Romania,este altceva,dar el in romania este un blatist. oricum,il fura pe negoitza de bani,chiar ca este fraier negoitza ca il mai pastreaza,asta o sa retrogradeze mimao.

Vezi toate comentariile (94)
Comentează