FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

UPDATE // Adam Nemec s-a înțeles cu Dinamo + 15.000 € pe lună pentru un alt transfer important

Adam Nemec (34 de ani, atacant) este așteptat astăzi la negocieri cu Dinamo
Adam Nemec (34 de ani, atacant) este așteptat astăzi la negocieri cu Dinamo

Articol de - Publicat joi, 27 august 2020 11:20 / Actualizat joi, 27 august 2020 13:12

Adam Nemec (34 de ani, atacant) s-a înțeles cu Dinamo. Din informațiile GSP.ro, fotbalistul va semna cu roș-albii un contract valabil pe un an, cu opțiune de prelungire pentru încă un sezon, cu 12.000 de euro salariu lunar. Urmează să fie prezentat oficial în scurt timp.

UPDATE, ora 13:00: PCH anunță că Nemec e la București

HAI LA FILM CU ADAM! Să vă fie frică, DINAMO SE RIDICĂ! Adam Nemec s-a întors la București! Prima dată a venit la...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Thursday, August 27, 2020

Știrea inițială

Dinamo este ultima șansă din carieră pentru Nemec. A vrut să plece din „haită" în urmă cu doi ani, mai ales din cauza distanței față de cea care i-a devenit soție, frumoasa Zuzana, fostă Miss Slovacia, acum de-abia așteaptă să semneze cu bucureștenii.

N-a mai jucat din februarie și a avut un sezon negru la Pafos, în Cipru: un gol în 14 meciuri. Iar reușita a fost pe 23 august 2019. Nemec este apreciat totuși de către fanii din Ștefan cel Mare, după ce-a marcat 20 de goluri în 64 de partide pentru Dinamo.

DINAMO. 15.000 € pe lună pentru Paul Anton

De asemenea, Dinamo speră să-l convingă și pe Paul Anton, liber de contract de două săptămâni după despărțirea de KS Samara. Roș-albii îi pregătesc un salariu mare jucătorului din partea căruia așteaptă un răspuns în următoarele 48 de ore: nu mai puțin de 15.000 de euro pe lună! 

„Să mă întorc la Dinamo este visul fanilor, dar și al meu”
Paul Anton pentru Gazetă (12 august)

54 de meciuria strâns Anton în tricoul lui Dinamo, marcând 7 goluri și oferind 7 assist-uri

VIDEO Match Preview Chindia - Dinamo

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ce fel de afacere este noul Dinamo? Clubul păcălește în continuare jucătorii! Cine conduce de facto echipa

Nicio piedică în calea lui Cosmin Contra! Gheorghe Mulțescu și-a reziliat contractul

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (106)
tatastrumf
tatastrumf  •  27 August 2020, 15:08
Postat de codez88 pe 27 August 2020, 14:15

"Mediu spre mediocru" hahahaha Asa ceva doar pe acest site poti sa gasesti. Mediocru inseamna mediu, geniule. Te crezi mare analist fotbalistic, dar nu esti in stare sa distingi doua cuvinte in limba tarii in care te-ai nascut.

Mediocru nu inseamna mediu, domnu' profesor ! Mediu inseamna la mijloc , intre extreme, nu are si alte valente de perceptie, pe cand "mediocru" este intotdeauna folosit pentru a accentua lipsa de valoare a cuiva, banal, modest, care are putina inteligenta, capacitate ori cultură, puțin spirit sau talent , limitat, mărginit, SLAB. Sensul cuvantului "mediocru" este peiorativ. "Mediu" - nu.

codez88
codez88  •  27 August 2020, 14:15
Postat de saviola3_5 pe 27 August 2020, 13:55

:)) anton mi s=a parut mereu un jucator supra-estimat, un mijlocas mediu spre mediocru asa, cel mult mediu! daca ii dai 15 mii de euro lui anton pe luna...ei bine risti sa patesti ca altii, gen faliment. E rudimentar, nu inscrie, si nu exceleaza nici macar la ce scrie in fisa postului, mijlocas defensiv, nu recupreaza exraordinar, tocmai pentru ca e lent ca un melc. Dar daca e asa dorit de fanii astora, sa fie sanatos si el si ei:)

"Mediu spre mediocru" hahahaha Asa ceva doar pe acest site poti sa gasesti. Mediocru inseamna mediu, geniule. Te crezi mare analist fotbalistic, dar nu esti in stare sa distingi doua cuvinte in limba tarii in care te-ai nascut.

roja.azul
roja.azul  •  27 August 2020, 14:25
Postat de ares321 pe 27 August 2020, 14:10

Parerea unui gigist gretos nu intereseaza pe nimeni.

Pe ce planeta traiesti? Ciudat este ca si cobiashvili ala de mai jos gandeste exact la fel! Nu va vine sa credeti ca exista si dinamovisti decenti? Ei, uite ca exista!:))

Vezi toate comentariile (106)
Comentează