FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Adio, Steaua » Comitetul Executiv a votat schimbarea numelui » Ce se întâmplă cu palmaresul

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 14:07

"Am luat în considerare cererea celor de la Steaua, astfel că, începând de azi, denumirea echipei va fi FC FCSB SA. Nu am făcut decât să luăm act de o hotărâre judecătorească.

  • Comitetul Executiv a votat astăzi schimbarea denumirii Stelei, în FCSB;
  • Răzvan Burleanu, președintele FRF, a declarat că s-a votat schimbarea numelui în FCSB, așa cum a vrut Becali;
  • CSA susține că are palmaresul până în 2003, iar Becali spune că are palmaresul de la înființare până în prezent. DAR până la o decizie clară a instanței, FRF nu se poate pronunța în problema palmaresului.

În ceea ce privește palmaresul echipei, FRF nu poate să se exprime pe această speță și asta va rămâne să decidă instanța.

Cât despre coeficient, ne vom adresa celor de la UEFA, dar nu cred că vor fi probleme legate de această speță. E vorba de o decizie luată în instanță", a spus Răzvan Burleanu la TV Digi Sport.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (264)
147687542408495
Viorel Stelistul  •  30 Martie 2017, 16:53

Disparitia echipei Steaua este doar o speculatie penibila nedemna de o presa serioasa! Steaua nu a disparut, si-a schimbat doar numele, cum s-a mai intamplat de mai multe ori de la infiintare pana acum. Nici macar CSA si MApN, cat de mizerabile si ridicole sunt in actiunile lor marsave, nu au avut curajul sa puna in discutie preluarea clubului de catre Becali. In justitie au fost numai cauze legate de dreptul de folosire a emblemei si numelui. Doar atat!!! Intelegeti ziaristi de doi lei ca nu exista nicio decizie a justitiei cu privire la ilegalitatea trecerii Stelei de la stat la privat. Deci echipa a trecut in mod normal, legal de la CSA-MApN la o societate comerciala privata, continuand existenta neintrerupta in Liga a I-a si in Europa. Nimeni nu a incercat sa sustina ca palmaresul CCA nu putea fi trecut la Steaua dupa schimbarea denumirii, iar acum este un proces similar, dar vorbesc toti neavenitii si spun numai prostii. Pentru ca in documentele de preluare s-au strecurat vicii, militarii sovietici de la CSA au profitat pentru a incerca sa smulga bani de la Becali. Nu au reusit si atunci au inceput actiunile in justitie, dupa ce ani de zile au recunoscut existenta echipei Steaua prin semnarea de contracte succesive cu clubul detinut in proprietate privata. Schimbarea denumirii unei societati comerciale este deci un proces normal, legal, care nu inseamna ca aceasta pierde tot ce detinea in trecut pe numele vechi. Asa ca stati linistiti si nu mai bociti aiurea. Forza

ticbis
ticbis  •  30 Martie 2017, 20:23
Postat de timm pe 30 Martie 2017, 20:20

***

Asteapta... in curand vei primi prin posta toate detaliile. Fraiere!

luciann
luciann  •  30 Martie 2017, 19:31
Postat de westfield pe 30 Martie 2017, 19:14

Nu stiu ce echipa sustii, dar eu iti zic ca is multi ca mine ce nu vor ierta niciodata ce a facut armata impreuna cu Piturca et co Stelei. Ca am fost aproape de echipa lui Becali, asa cum au fost toti stelistii, a fost din frustrare. Am incercat sa trecem peste ce inseamna omul Becali doar pt ca ne-am simtit tradati de armata. Ce ne-a facut noua armata niciodata nu va fi uitat...si sa ne astepte langa echipa...vom veni la Sf Asteapta( cei mai multi ). Vor incerca atragerea stelistilor platind peluzele. Nu vor reusi. Cine simte rosu-albastra face ceva atat pe Becali cat si pe Armata. Vor fi unii ce vor face concesii, pt ca iubesc fotbalul si trebuie sa fie alaturi de-o echipa. Dar STEAUA NU MAI EXISTA !!!

Asa e, nici eu nu-i iert! Pai cum sa mai pleci la razboi cu niste frati care te-au tradat si au pus interesul personal mai presus de interesul echipei!? No way! Mai bine Ausländer!!!

Vezi toate comentariile (264)
Comentează
Close