FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - FCSB 2-5

Adrian Mititelu a explodat după meciul CSU Craiova - FCSB și lansează un atac dur: "Cum e posibilă o asemenea enormitate?"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 octombrie 2017 23:54

Adrian Mititelu, finanțatorul FC U Craiova, a comentat meciul spectaculos dintre CSU Craiova și FCSB, încheiat 2-5. Aprig contestatar al echipei Primăriei, Mititelu s-a declarat oripilat de cei care o consideră pe CSU continuatoarea Universității Craiova.

"Prefer să mă abțin. E o situație delicată, nu pot vorbi despre o echipă care a intrat în fotbal cum a intrat și care mi-a distrus viața.

Lupta pentru titlu nu e încă pecetluită. Steaua are o formă bună,  iar CFR își va reveni. Campionatul nu e încă jucat, lupta va continua până în primăvară. Totuși, Steaua va mai avea sincope, nu cred că poate avea aceeași cadență.

CSU Craiova are 3 jucători buni, dar nu poate câștiga campionatul cu ei. Mă refer la Băluță, Mitriță și Bancu. Dacă ar mai avea 3-4 jucători de aceeași valoare, CSU s-ar putea bate la titlu.

Am aflat la acest meci de la comentatori că această CSU Craiova a jucat în 2002 cu Steaua. Cum e posibilă o asemenea enormitate? E incredibil!

Mi-aș dori ca FC U Craiova să joace pe noul stadion, dar deocamdată nu s-a răspuns la solicitările noastre. Nu ne poate cere nimeni chirie mai mare decât i se cere lui CSU. CSU mănâncă de la Consiliul Local cel puțin 2-3 milioane de lei pe an", a tunat Adrian Mititelu, la Pro X. 

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (21)
ucluj2011
ucluj2011  •  30 Octombrie 2017, 10:30

Are dreptate Mititelu și sper ca într-o zi să i se facă dreptate. Adevărata Craiova NU este cea din Liga I. Cea din Liga I este o clonă înființată IERI , prin abuz și minciună.

crimson.veritas
crimson.veritas  •  30 Octombrie 2017, 00:46

cred ca de aici si vin abrevierele ... Clona Sportiva Universitatea (New Entry, Level 2, Wildcard) ... si Clona Sportiva Armata (New Entry, Level 4) ...:))

antalmihai
antalmihai  •  30 Octombrie 2017, 07:26

uitasem de prostu asta ca mai exista. credeam ca a murit odata cu echipa pe care, a umilit o in ultimul hal, a retrogradat o , a desfiintat o!ar fi bine sa fie interzis in Craiova!

Vezi toate comentariile (21)
Comentează