FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FOTO Adrian Mititelu s-a afișat la „oficială” cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova

Articol de , - Publicat duminica, 03 septembrie 2023 22:23 / Actualizat duminica, 03 septembrie 2023 22:53

Patronul celor de la FCU Craiova, Adrian Mititelu, a apărut în tribunele stadionului din Craiova, la partida cu Farul Constanța, cu un tricou pe care era imprimată ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului pe care îl conduce. 

FCU Craiova a pierdut la Înalta Curte dreptul de a se mai asocia cu numele și palmaresul echipei istorice a Universității Craiova și va fi nevoită să își schimbe numele și sigla cu leul, dacă nu va avea câștig de cauză nici la recursul formulat zilele trecute. 

Iar Adrian Mititelu, patronul echipei, a dat indicii în legătură cu ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului din Bănie. 

GALERIE FOTO. Adrian Mititelu s-a afișat cu ceea ce ar putea fi noua siglă a lui FCU Craiova 

Adrian Mititelu a purtat un tricou și o șapcă pe care erau imprimate combinațiile de litere „FCU”, acronimul conținut și de noua denumire a societății, FCU 1948 Fotbal Club Craiova SA . Literele sunt așezate una peste alta, „U”-ul fiind cel care iese în evidență. 

+33 FOTO

În alcătuirea a ceea ce ar putea fi noua siglă a clubului, Adrian Mititelu pare să se fi inspirat din străinătate, de la cluburi precum Real Madrid, Inter Milano sau Lausanne. Aceste formații au logo-uri construite cu litere într-un stil asemănător. 

La meciul cu Farul, jucătorii lui FCU Craiova au avut pe piept sigla cu leul 

Dacă Adrian Mititelu s-ar fi afișat cu posibila viitoare siglă a echipei în tribunele stadionului din Craiova, lucrurile în teren au stat altfel. Echipa pregătită de cuplul Dan Vasilică - Florin Drăgan a apărut la meciul cu Farul Constanța în echipamentele pe care încă este imprimată vechea siglă, cea cu leul. 

+33 FOTO

Adrian Mititelu: „Noul nume al echipei va fi FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA”

Pe data de 22 august, Adrian Mititelu anunța că noul nume al echipei va fi FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA. Chiar dacă în trecut acesta se gândise și la denumirea de Oltenia Craiova. 

„Nu mai avem galerie. Suntem o echipă mai puțin importantă din acest punct de vedere. Nu mai avem fani care să susțină echipa din peluză. Numele este în curs de schimbare, știți care este numele? FC U 1948 Fotbal Club Craiova SA.

Au fost discuții, au fost idei… Și acum m-am grăbit puțin cu schimbarea numelui. Noi eram cunoscuți drept FC U, dar în acte eram U Craiova 48.

Cu toate astea, toată lumea ne spunea FC U Craiova 48, nu? Deci, practic, eu am rectificat și am făcut numele sub care suntem cel mai mult cunoscuți. Să nu mai creăm probleme.

Cei de la CSU s-au luat după noi și se numesc oficial Craiova 48 Club Sportiv S.A.”, a precizat Adrian Mititelu, conform Prosport.

VIDEO. Adrian Mititelu a intrat la GSP Live imediat după eșecul cu FCSB: „Vă zic eu ce s-a întâmplat!”

Citește și: 

MM Stoica insinuează că poate Pancu a fost băut când i-a răspuns lui Tavi Popescu: „Când a vorbit, dimineața sau seara? Abject!”

Eugen Neagoe, „înțepături” în direcția lui Rotaru și Reghecampf: „Cât am fost eu, am dominat FCSB. Portarul advers era omul meciului, nu al nostru”

Citește și:

Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Liga Campionilor
Țeapă de milioane luată de UEFA » Unde a putut fi urmărită ilegal finala Ligii Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Liga Campionilor
Cei 4 jucători de la Real Madrid care au intrat definitiv în istoria fotbalului după finala Champions League
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL
Liga Campionilor
Reporterii GSP au surprins scenele tensionate de la porțile arenei Wembley » Ce s-a întâmplat la câteva minute după finala UCL

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (8)
Biziche
Biziche  •  27 Mai 2024, 17:05

Echipa primăriei din Craiova și a lui Mihai Rotaru Universitatea Craiova (Clubul Sportiv U Craiova), U Craiova 1948 Clubul Sportiv) echipa născută în 2012 din proiectul inițiat de primăria din Craiova înscrisă direct in liga a 2 a in 2013 a fost înființată la București primele antrenamente le-a făcut la baza sportivă de la Mogoșoaia

george.br
george.br  •  04 Septembrie 2023, 09:48
Postat de Bancone11 pe 04 Septembrie 2023, 01:09

E super !!!!! S-o stăpâniți sănătoși :)))))) macar nu mai sunteți clona Universitatii

Pai nici n-am fost vreodata clona Universitatii, prostule!:)))) Clona e aia pt care faceti voi tumbe p-aici, Mogos! I-auzi si la asta!:)))) Doamne, Doamne... a tunat si v-a adunat, unul mai prost decat altul!

gazistu
gazistu  •  04 Septembrie 2023, 09:47

urat sa tot schimbi siglele.,.. uitat-va in spania, anglia, ca sunt echipa de peste 100 de ani si au aceeasi sigla. Putin respect fata de club dla Mititelu!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează