FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Adrian Mutu pleacă de la CFR Cluj cu o sumă derizorie!

Articol de - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 21:20 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 23:01

Adrian Mutu a plecat azi de la CFR Cluj, după 0-4 contra Corvinului Hunedoara, în „sferturile” Cupei României Betano. Pentru aventura pe banca clujenilor, „Briliantul” a primit o sumă infimă: 5.000 de lei.

Tehnicianul a fost prezentat la trupa lui Nelu Varga pe 24 ianuarie 2024, fiind adus în locul lui Andrea Mandorlini. Iar azi, după 70 de zile de mandat, și-a dat demisia. Și a decis să renunțe la salariile pe care le avea de primit.

Napoli a lovit și la conferință: răspunsuri vagi și „bezele” în seara cea mai neagră pentru Mititelu! Dispărut în 94 de secunde
FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 0-0 (2-4 la pen.)
Napoli a lovit și la conferință: răspunsuri vagi și „bezele” în seara cea mai neagră pentru Mititelu! Dispărut în 94 de secunde

Adrian Mutu a luat doar 5.000 de lei de la CFR CLuj

Adrian Mutu avea în contract un salariu de 15.000 de euro pe lună, dar a primit o sumă mult mai mică. El i-a transmis lui Nelu Varga că renunță la salariile pe lunile februarie și martie. Adică 30.000 de euro. „Considerați asta ca fiind amenda”, ar fi transmis Mutu către conducerea lui CFR Cluj, potrivit Fanatik.

Astfel, el a rămas după aventura la CFR Cluj cu doar 5.000 de lei. Banii reprezintă salariul pentru zilele din ianuarie în care a activat la club.

Ovidiu Hoban, în locul lui Mutu

Surse autorizate GSP susțin că cele mai mari șanse să preia echipa, ca interimar, le are Ovidiu Hoban (41 de ani), fost mijlocaș al echipei și actual antrenor la U18, după ce a trecut și pe la echipa U16. Plătit în continuare de CFR Cluj, ca scouter, Mandorlini ar putea urma să ocupe rolul de consultant tehnic, în cazul în care se va apela la el.

Într-un comunicat oficial, CFR Cluj a anunțat că interimatul va fi asigurat de staff-ul actual, fără să dea nume.

Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului.

- comunicat CFR Cluj

VIDEO. Raul Rusescu a distrus-o pe CFR: „DEZASTRU! S-a făcut de râs”

Citește și:

Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunț pentru GSP: „Dacă se întâmplă asta, devenim o forță!”
CORVINUL - CFR CLUJ 4-0
Om-cheie la Corvinul Hunedoara, anunț pentru GSP: „Dacă se întâmplă asta, devenim o forță!”
Cronologia aventurii lui Mutu la CFR Cluj: 70 de zile de mandat în 10 momente-cheie: punctul critic care i-a fost fatal „Briliantului”
CFR CLUJ
Cronologia aventurii lui Mutu la CFR Cluj: 70 de zile de mandat în 10 momente-cheie: punctul critic care i-a fost fatal „Briliantului”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (8)
tororosso
tororosso  •  04 Aprilie 2024, 15:41

Cu 5.000 de lei poate cumpăra 10 saci de făină . La ce a făcut la echipă , Neluțu putea oferii 12 cupoane de călătorie cu trenul către viitoarele echipe unde probabil va antrena .

ATEUS
ATEUS  •  04 Aprilie 2024, 14:16

Daca e adevarat ce se zice, eu zic ca Mutu a gresit. Macar acei 30k putea sa ai doneze unei scoli de sportivi sau facea o donatie unde era mult mai util decat sa renunte la ei, repet daca e adevarat. Macar facea o figura mai frumoasa atat fotbalului romanesc cat si celor ce au cu adevarat nevoie in cresterea de talente, terenuri, sali de sport si altele. Parerea mea!

rav410wrc
rav410wrc  •  04 Aprilie 2024, 09:16

Asta sa i-o spuneti lu' Mutu ... Daca chiar a primit 5000 Ron/2 luni de "prestare" sevicii la RadioCorvinulErevan, este pentru ca asa se procedeaza cu plata salariilor la acel club de "elita" al fotbalului romanesc !! :((( Adi are nevoie de cei 30k EUR, ca de par !! ;))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează