FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Boicot la amicalul Dinamo - FC Voluntari! Primele reacții oficiale: „Nu mi s-a întâmplat niciodată așa ceva!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 iunie 2020 18:47

Dinamo avea astăzi programat un meci amical cu FC Voluntari, de la ora 18:00, însă jucătorii „câinilor” au refuzat să intre pe teren, iar testul a fost anulat - DETALII. Florin Cernat, directorul sportiv al ilfovenilor, e deranjat de gestul dinamoviștilor. 

„Nu știu ce s-a întâmplat. Noi stabilisem să jucăm la ora 6, am înțeles că ei au nu știu ce ședință cu suporterii la Săftica. E treaba lor, dar e rău că noi nu am putut să ne facem meciul. Aveam un program stabilit. Băieții au ieșit deja la antrenament, găsim altceva de făcut. I-am sunat și ne-au zis că sunt în ședință, nu am înțeles așa bine. Atât. Deocamdată nu știu concret care e treaba acolo. Eu nu mă așteptam. Când am venit la stadion ne-au zis jucătorii că nu mai jucăm, eu eram sută la sută că o vom face”, a declarat Cernat la TV Telekom Sport. 

„Măcar de era meci oficial, câștigam cu 3-0 la masa verde”

Robert Gherghe, directorul executiv al celor de la FC Voluntari, a comentat la rândul său refuzul dinamoviștilor de a juca în meciul de azi. Acesta explică și ce au făcut jucătorii lui Teja după ce au aflat că amicalul nu se mai joacă. 

„Jucătorii aveau programul deja făcut. S-au împărțit în două echipe și au jucat între ei un joc-școală. Până la urmă, e o pată, pentru că noi aveam alți adversari cu care să jucăm. Am ales Dinamo pentru că e o echipă importantă. Am fi vrut să jucăm amicale cu toate echipele din București, și cu Steaua și cu Rapid și cu Dinamo. Din păcate, asta a fost  n-a ținut de noi”, a declarat Robert Gherghe, care a făcut și o glumă:

„Măcar de era meciul oficial și câștigam cu 3-0, mai luam 3 puncte. E păcat pentru Dinamo să ajungă în situația aceasta”, a spus oficialul ilfovenilor pentru GSP.ro. 

Caz unic în cariera lui Cernat

„Nu mi s-a mai întâmplat niciodată așa ceva, nici ca jucător. Odată ce am stabilit, era corect să și jucăm. Nu avem noi nicio vină aici. Normal că îi înțeleg și pe jucătorii lor, e treaba lor, politica lor, dar ne-au încurcat. Poate găseam altă echipă, dar asta e viața”, a concluzionat Florin Cernat.

VIDEO / Ce caută dinamoviștii într-un investitor: „Întâi salvează clubul, apoi vrem performanțe”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

UPDATE Revoltă la Dinamo! Amicalul cu FC Voluntari, anulat! „Câinii” au refuzat să intre pe teren: toate detaliile de la Săftica

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
creeperno
creeperno  •  06 Iunie 2020, 22:55

Nu se mai obtinea licenta daca conducerea era in somaj

1274464749300910
Robert Sergiu  •  06 Iunie 2020, 20:27

,,Conducerea clubului ia 4.000 oiro/luna si jucatorii in somaj tehnic,, asta e negoitz :)))))

116538290032900
Alice Popa  •  06 Iunie 2020, 20:01

Dupa victoria Voluntarilor cu FCSB, Dinamo le-a stricat programul! ca sa nu prinda o forma prea buna in lupta la retrogradare!!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează