FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

AIURITOR! Bogdan Andone își reia cariera de jucător, la trei săptămâni după ce și-a dat demisia de la FCSB

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 18:25

Bogdan Andone (44 de ani), antrenorul care a început sezonul pe banca FCSB-ului, dar care și-a dat demisia din cauza rezultatelor modeste și a presiunilor venite dinspre Gigi Becali, a luat o decizie incredibilă: revine pe teren la Viitorul Vama Seacă, o echipă din Liga 4 Alba.  

Poterivit alba-sport.ro, Viitorul Vama Seacă nu l-a transferat doar pe Bogdan Andone, ci și pe fratele acestuia, Radu. 

Sâmbătă, 24 august, Andone ar urma să debuteze la noua echipă în meciul contra celor de la CS Universitatea Alba Iulia

Bogdan Andone e originar din Aiud, o localitate aflată în apropiere de Alba-Iulia. Ca jucător, acesta și-a trecut în palmares echipe precum Farul, Corvinul Hunedoara, Rapid, FC Brașov, Oțelul, Sportul, Alki Larnaca, Ermis Aradippou, Ferencvaros sau Apollon Limassol. 

Prin ce a trecut Andone: sfaturi de la Becali via Borcea

Gazeta Sporturilor de azi a scris despre detaliile halucinante ale unui episod trăit de Andone la FCSB. Acesta a fost nevoit să-l folosească pe Diogo Salomao pe fostul de fundaș stânga ca urmare a indicațiilor primite de Gigi Becali de la Cristi Borcea!

„Nu accept să mai fiu criticat pentru decizii care nu-mi aparțin, patronul face tot aici!”, a explicat Andone când a renunțat la post. El trecuse până atunci peste momente umilitor-amuzante, amestec de jenă și de comedie. 

O alegere șocantă a lui Andone a fost folosirea lui Salomao ca fundaș stânga împotriva Botoșaniului, într-o partidă pierdută cu 0-2. Antrenorului nu-i trecuse prin minte să-l retragă în apărare pe mijlocașul ofensiv portughez. L-a sunat patronul cu o zi înaintea jocului: "Bagă-l pe Salomao fundaș stânga, dacă tot n-avem jucător pe postul ăla!”.  

Vezi și: 

Narcis Răducan confirmă numirea noului antrenor: „Gigi Becali s-a decis! Este român”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
849116668469409
Andrei Kolozsi  •  23 August 2019, 10:33

Cine trece-n valea seaca ..*** mod de a-si continua " cariera" . Aici este prea posibil ca primarul sau carciumarul sa i strige de pe margine pe cine sa bage ..pe cine sa scoata ...no comment.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cneius
cneius  •  22 August 2019, 23:48

"isi reia cariera" ??? Ati depasit orice limita a penibilului !

768145689920470
Patraulea Trandafir  •  22 August 2019, 20:44

Jena asta a fost antrenor ca consonari ... Ce pretenții să ai ?

Vezi toate comentariile (6)
Comentează