FOTBAL  »  Superliga  »  U CLUJ

L-au trimis în Liga 2, după 8 meciuri în doi ani: „Va avea oportunitatea de a evolua mai mult”

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 12:16 / Actualizat joi, 18 ianuarie 2024 11:28

Albert Hofman (20 de ani) a fost împrumutat de Universitatea Cluj la divizionara secundă Unirea Dej. Atacantul a fost pariul lui Erik Lincar când „studenții” jucau la matineu, dar o dată cu promovarea în Superligă n-a mai avut prea multe șanse, 8 meciuri în doi ani.

Ioan Ovidiu Sabău nu mai ține la echipă jucătorii care nu au șanse mari să joace odată cu reluarea Superligii. Unul dintre ei este atacantul de 20 de ani Albert Hofman.

În actualul sezon acesta a prins doar patru meciuri în tricoul „șepcilor roșii”, contabilizând 12 minute cu Hermannstadt, 18 cu Dinamo, 3 cu Rapid și doar 2 cu Petrolul. În total, 35 de minute din cele 360 disponibile.

Fără șanse să fie folosit în Superligă, atacantul în vârstă de 20 de ani va îmbrăca tricoul echipei din Dej până la finalul sezonului actual, atunci când are șanse să revină „acasă”.

CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Neluțu Sabău încă are mișcările! Cum îmblânzește „Moțu'” mingea și la 55 de ani
U CLUJ
CORESPONDENȚĂ DIN ANTALYA Neluțu Sabău încă are mișcările! Cum îmblânzește „Moțu'” mingea și la 55 de ani

Oficialii clujeni au făcut anunțul într-o postare pe Facebook, în care anunță că „staff-ul sportiv al clubului nostru consideră că, în liga secundă, Hofman va avea oportunitatea de a evolua mai mult, un aspect important pentru dezvoltarea tânărului nostru jucător”.

Cum a început povestea în fotbal

Într-un interviu pentru Gazeta Sporturilor, Albert Hofman a povestit cum au arătat începuturile sale în fotbal.

Când eram mic, pe la 5 ani, am început să prind gustul fotbalului. De la tata, Marius Hofman, care juca încă la Liga a 2-a, era mijlocaș la CSM Rarău, echipa din Câmpulung. Eram plin de energie, spărgeam lucruri prin casă cu mingea. Am spart odată o vază scumpă și am fost pedepsit. Pe la 7 ani, tata a zis că e timpul să merg la fotbal, să-mi consum acolo energia. Și așa am ajuns la Câmpulung
Albert Hofman

Idolul lui e Cristiano

Cu 36 de meciuri și șapte goluri în cele trei sezoane jucate la U, atât în L1, dar și în L2, Albert dezvăluie că Ronaldo este idolul său din fotbal. 

L-au trimis în Liga 2, după 8 meciuri în doi ani: „Va avea oportunitatea de a evolua mai mult”
Cristiano Ronaldo // foto: Imago Images

„Nu-mi place doar ca fotbalist, ci și ca om. E atât de mare, dar muncește enorm, vrea să fie tot mai bun. Asta îmi doresc și eu să fac. Câteodată, când stau dimineața în pat și mi-e greu să mă trezesc, mă gândesc la el. Și îmi spun, hai, gata, scularea, că la ora asta unii sunt deja la treabă! Și asta mă motivează zi de zi, ambiția să fiu mai bun”, dezvăluia Albert.

U Cluj l-a adus pe Pănoiu de la Rapid

Universitatea Cluj l-a transferat pe mijlocașul de bandă dreaptă Ștefan Pănoiu, care vine sub formă de împrumut de la Rapid și va reprezenta o nouă opțiune pentru postul de jucător Under 21. Jucătorul a semnat un contract valabil pentru un an și jumătate.

În cele patru sezoane și jumătate petrecute la Rapid, Pănoiu a strâns 119 meciuri, dintre care 73 la nivelul Superligii, reușind să marcheze opt goluri și să ofere trei pase decisive. Pănoiu a evoluat în zece partide pentru naționala U20 a României, fiind căpitanul „tricolorilor” în trei meciuri, dar și o prezență în tricoul României U21.

BURSA TRANSFERURILOR la U Cluj

  • ANTRENOR: Ioan Ovidiu Sabău
  • VENIRI: Roger (Al-Taraji), Thalisson Kelven (Mirassol-SP)
  • REVENIRI: -
  • PLECĂRI: Ioan Filip (FC Botoșani), Andrei Miron (FC Botoșani), Elvis Manu (liber), Ovidiu Perianu (Gloria Buzău)

Dan Nistor, declarații din cantonamentul lui U Cluj: „Mai avem 9 finale de disputat!” + Ce spune despre convocarea la națională

Citește și:

Alexandru Ișfan, prezentat oficial la noua echipă din Superligă
MUTARE
Alexandru Ișfan, prezentat oficial la noua echipă din Superligă
Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca
U CLUJ
Brazilianul care a revenit în România să lupte pentru play-off: ”„Ce mi-a plăcut cel mai mult? Sarmalele!” » Amuzat, a povestit câte poate mânca

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează