FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alexandru Băluță, amenințat de fani după ce a ales-o pe FCSB: „Mă așteptam la asta pentru că aşa e lumea la noi”

Articol de - Publicat marti, 13 iunie 2023 12:08 / Actualizat marti, 13 iunie 2023 13:05

Alexandru Băluță (29 de ani) a refuzat-o pe Universitatea Craiova și va semna cu FCSB, după cum a anunțat GSP.ro. 

Iar decizia mijlocașului ofensiv nu le-a picat bine fanilor olteni. După mesajul macabru al Peluzei Nord, fostul fotbalist de la CS Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec sau Akademia Puskas a dezvăluit ce mesaj a primit din partea ultrașilor.

Alexandru Băluță la FCSB » 3 detalii despre primul transfer al roș-albaștrilor din această vară
FCSB
Alexandru Băluță la FCSB » 3 detalii despre primul transfer al roș-albaștrilor din această vară

Alexandru Băluță, amenințat de fanii de la CSU Craiova

„Am primit mesaje urâte. Am primit multe ameninţări. Mă aşteptam la lucrul acesta pentru că aşa e lumea la noi în Oltenia. La cât am dat pentru această echipă, era normal să se comporte așa

Dar eu nu o să judec pe nimeni. Pentru mine, iubirea pentru ei va fi la fel. Mă leagă amintiri frumoase şi vor rămâne în suflet acele amintiri.

Îmi pare rău că s-a ajuns aici, cu ameninţări şi cu mesaje urâte. Nu se schimbă nimic pentru mine. Ei sunt suporterii Universității şi aşa vor rămâne”, a spus Alexandru Băluță pentru as.ro.

Am cântărit bine ce am avut până acum, și mă refer la Craiova și la Steaua. Gândul meu a fost să revin acasă, doar că lucrurile n-au mers într-o direcție favorabilă. Am ales să fiu deschis și cu cei de la FCSB, să-i ascult și pe ei. Oamenii au fost profesioniști. Am așteptat mai mult timp pentru ca cei de la Craiova să vină cu ceva concret. Sunt dezamăgit pentru că știu ce am dat pentru echipa asta și pentru oraș.

- Alexandru Băluță 

  • Alexandru Băluță a mai evoluat în Liga 1 pentru Viitorul și pentru Universitatea Craiova. A strâns 149 de jocuri, 24 de goluri și 14 pase decisive.
  • Produs al Academiei Gică Popescu, Băluță a mai jucat de-a lungul carierei pentru Chindia, Viitorul, Universitatea Craiova, Slavia Praga, Slovan Liberec și Akademia Puskas.
  • E cotat la 700.000 de euro de transfermarkt

Lui Băluță i-am făcut o ofertă și trebuia să dea răspunsul. Nu a dat niciun răspuns până acum, i-am făcut ofertă acum două săptămâni. Eu am vorbit cu Mihai Rotaru. I-am făcut ofertă lui Băluță înaintea lui Rotaru și trebuia să dea un răspuns. L-am întrebat pe băiat și mi-a zis: «Am avut doar o discuție cu nea Mihai, nu am negociat nimic». Dacă Băluță nu mai există pentru Rotaru, atunci vă spun eu că azi sau mâine va semna cu noi. Face vizita medicală. 

- Gigi Becali, patron FCSB

Citește și: 

Gigi Becali, dezvăluiri despre negocierile cu Alexandru Băluță, Damjan Djokovic și Vlad Chiricheș: „Eu nu mai iau jucători la întâmplare”

Pleacă sigur de la FCSB! Nu se mai simte bine la echipă și vrea să dea curs ofertei din Germania

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (25)
pittt
pittt  •  15 Iunie 2023, 11:01

Nu înțeleg ce are lumea cu Băluță. Omul are 29 de ani, adică e în ultima parte a carierei când mai poate juca la capacitate maximă. Cariera de fotbalist e scurtă și mai departe nu se știe ce reușește. Vrea și el să strângă ceva bănuți, și pentru el orice ban pus la pușculiță e important. Vrea să joace în cupele europene acum, nu anul viitor -dacă o fi. În plus, și din jucatul în cupele europene îi mai vin ceva bani. (prime de rezultat, de calificare mai departe, etc) Încă mai speră la echipa națională și de la Craiova e mai greu. La vârsta asta e normal să se mai gândească și la el și la familia lui. Când o să pună ghetele în cui nu-i dau fanii de mâncare...

dansy
dansy  •  14 Iunie 2023, 20:17
Postat de dandana pe 14 Iunie 2023, 13:52

Tibore nu știm ce a fost acolo! Nu trebuie sa ne purtăm cu el asa. Aici arata ce oameni sunt în acest club ca pierd majoritatea jucătorilor. Rotaru face ca mititelu și tine toate lichelele în club, nu își fac datoria. Eu nu cred ca alegea în veci fcsb dacă nu era dezamăgit de ceva. Probabil rotaru nu știe multe, trebuie sa caute mai adânc și sa dea tot afară ce au făcut posibilă asta. Da este un trădător, dacă alegea alta echipă nu ma supăram, chiar fcsb sau farul Constanța. Dar nu-l înțeleg câtă supărare sa ai sa accepți fcsb. Dacă erau asa dornici când au auzit ca-l ia Becali pulsa. Dar nu știm nimic noi. Haideți sa pedepsim pe cei care au ajutat la asta, și anume cei care negociază, cei care fac transferuri. Eu oricum nu-l văd pe Baluță la Craiova, în locul cui? Crețu? Câmpeanu? Serios ai văzut ce goluri dă băiatul dacă i se dă încredere! Hai ca deja am pățit-o cu mulți întorși acasă

Tu nu știi ca Baluta a dorit la Fcsb încă de dinainte de a pleca la Slavia

dandana
dandana  •  14 Iunie 2023, 13:54

Eu cred ca într-o zi vom afla adevărul. Fani trebuie să-l întrebe pe băiat ce a fost acolo. Ceva s-a greșit în club, și vor sa dea vina pe el ca a ajuns acolo. Treziți-vă! Minciuna asta are picioare mari

Vezi toate comentariile (25)
Comentează