FOTBAL  »  Superliga  »  UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-0

FOTO Faza trecută cu vederea în minutul 81 din Craiova - FCSB » Moment tensionat între „frații” Mitriță și Băluță! I-a râs în față

Mitriță râde după ce a fost faultat de Băluță / FOTO: Captură TV @Prima Sport 1 +49   FOTO
Mitriță râde după ce a fost faultat de Băluță / FOTO: Captură TV @Prima Sport 1

Articol de - Publicat marti, 07 mai 2024 09:42 / Actualizat marti, 07 mai 2024 11:29

Universitatea Craiova - FCSB 2-0. Alexandru Băluță (30 de ani) a jucat al doilea meci pe Oblemenco din postura de adversar și nu a scăpat de furia suporterilor olteni. El a fost înjurat pe tot parcursul meciului, iar la final a răbufnit.

Băluță a semnat cu FCSB în vara lui 2023, revenit în România după câteva experiențe în străinătate. În țară jucase pentru Universitatea Craiova, în perioada 2014-2017, iar suporterii olteni se așteptau ca fotbalistul să semneze în Bănie. Cele două părți nu s-au înțeles. Alex a ajuns la noua campioană a României.

Becali acuză o decizie luată peste capul lui la FCSB: „Eu nu i-am dat voie să plece de la echipă”
CSU Craiova - FCSB
Becali acuză o decizie luată peste capul lui la FCSB: „Eu nu i-am dat voie să plece de la echipă”

Alexandru Băluță, după Craiova - FCSB 2-0: „Nu e plăcut”

„Uneori nu e tocmai plăcut că toată lumea te înjură. Ăsta e nivelul lor. Așa sunt oamenii aici. Ne-am simțit obosiți. Am sărbătorit prea mult titlul și poate de aia. Glumesc, desigur. Am avut multe ocazii și am primit ușor golurile. Puteam să egalăm la penalty sau la ocazia lui Tavi Popescu.

Așteptăm cu nerăbdare acel meci cu CFR Cluj. Merităm pe deplin. Nu va fi un meci ușor. Avem timp să ne refacem până la duelul cu ei. Îmi doresc din tot sufletul să dau tot ce am mai bun”, a declarat Băluță, la Orange Sport.

În minutul 81, Mitriță și-a driblat fostul coechipier. Băluță n-a suportat și a avut o intrare brutală, fiind avertizat cu un cartonaș galben. Startul Universității s-a uitat spre Alex și a început să râdă. Fotbalistul de la FCSB a gesticulat nervos și i-a întors spatele.

Faza trecută cu vederea în minutul 81 din Craiova - FCSB » Moment tensionat între „frații” Mitriță și Băluță! I-a râs în față
Mitriță râde după ce a fost faultat de Băluță

Craiova a fost prima opțiune pentru mine, domnul Rotaru o știe, dar nu ne-am înțeles. Sincer, nu mă așteptam să nu mă înțeleagă! Dar nu o să regret niciodată. Nu-mi doresc să mai am vreodată o discuție cu Mihai Rotaru. Am rămas dezamăgit de ce am auzit la televizor în acea perioadă.Cu Mitriță s-a rupt orice fel de legătură de când am semnat cu FCSB, nu mai contează și nu mă interesează (n.r. dacă s-a supărat)
- Alexandru Băluță, potrivit Fanatik

VIDEO. Elias Charalambous, conferință de presă după Univ. Craiova - FCSB: „Suntem triști că am pierdut, chiar dacă suntem deja campioni”

Citește și alte știri:

Titularul de la FCSB, anunț-șoc de la Craiova: „Trebuie să mă operez!”
UNIVERSITATEA CRAIOVA - FCSB 2-0
Titularul de la FCSB, anunț-șoc de la Craiova: „Trebuie să mă operez!”
Gigi Becali, imediat după eșecul pe terenul Craiovei: „Aduceți-mi antrenori!”
CSU Craiova - FCSB
Gigi Becali, imediat după eșecul pe terenul Craiovei: „Aduceți-mi antrenori!”

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (44)
dandana
dandana  •  10 Mai 2024, 01:07

Tu Băluță ai vrut sa arăți ca ești mai bun, puteai sa spui, bai eu nu merg acolo ca ma înjură ăia. Dar tu ai vrut sa arăți ca ești mai bun ca cei de la Craiova, dar ai demonstrat ca ești penibil. Te-au înjurat care te iubeau? Oare de ce se întâmplă asta? Trezește-te! Și nu mai face figuri, ca ești un jucător mediocru dacă ai ajuns sa vi la fcsb.

istet10
istet10  •  09 Mai 2024, 16:02
Postat de Stelian66 pe 08 Mai 2024, 17:10

Dacă tu consideri ca aceasta replică te face superior , eu o consider puerilă. Deși m-am născut și am crescut în Floreasca , nu am discriminat niciodată provincia . Tine de educație , dar sunt mult prea străine ție aceste noțiuni . Te las cu senzația ta de valoare , sunt convins ca viața îți este cea mai mare pedeapsă pentru naștere.

Pa.

kuba
kuba  •  09 Mai 2024, 09:32
Postat de 10iul73 pe 07 Mai 2024, 19:26

Și Becali este stăpânul tău,etc,etc...

Ce postac jenibil ! Bleah

Vezi toate comentariile (44)
Comentează