FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec pleacă de la FCSB tot în Liga 1 » Gigi Becali a făcut marele anunț: "Mâine e dat. De ce să nu se ducă acolo?" » O mare rivală îl vrea

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 iulie 2018 19:59

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a dezvăluit în această seară că are două oferte concrete de la echipe din Liga 1 pentru Denis Alibec, atacantul de 27 de ani căzut în dizgrație la echipa roș-albastră. 

"Pentru Alibec am oferte din Liga 1, de la două echipe. De ce să nu-l dau în Liga 1? Sunt echipe care dau pe el aproape cât am dat când l-am luat de la Astra. Mâine fac actele, dar nu pot să vă spun care-i echipa.

E o singură problemă: la una dintre echipe nu vrea el să se ducă, dar se va duce, că n-are ce să facă! El vrea o echipă mai bună, să joace și în cupele europene. Mâine e dat", a declarat Becali în această seară, la TV Digi Sport.

cfr în pole-position

CFR Cluj e una dintre echipele care și-a manifestat clar interesul pentru Alibec. Campioana României e dispusă să-l cumpere definitiv pe Alibec, anunță sursele GSP.ro. Suma cerută de Becali e 1,2 milioane de euro. 

O altă echipă și-a manifestat interesul pentru Alibec e chiar Astra, clubul de la care Becali l-a achiziționat pe atacant în toamna lui 2016. Ioan Niculae, finanțatorul giurgiuvenilor, mărturisea încă de acum o săptămână că îl vrea pe Alibec (detalii, aici). Giurgiuvenii ar vrea însă să-l împrumute pe Alibec, lucru cu care Becali ar putea să nu fie de acord. 

Nici Marius Șumudică nu a renunțat la transferul lui Alibec, Al Shabab purtând în continuare tratative pentru vârful celor de la FCSB.

1.000.000 €e cota de piață a lui Alibec, potrivit Transfermarkt

Alibec a jucat la Astra între ianuarie 2014 și ianuarie 2017, când a fost cumpărat de FCSB pentru 2 milioane de euro. A evoluat în 84 de meciuri pentru giurgiveni și a dat 41 de goluri.

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (24)
romeverest
romeverest  •  26 Iulie 2018, 12:06

Daca as fi in locul lui Alibec, nu as pleca de la Fcsb si as incasa lunar slariul mare pe care il are, indiferent daca m-ar folosi, sau nu, la meciuri !! Becali ar merita o asemenea peseapsa pentru a se invata minte sa respecte contractele, si sa nu isi mai bata joc de fotbalisti, tratandu-ica pe oile lui din curtea casei !!

para.para
para.para  •  26 Iulie 2018, 10:23

Ieri citeam in hartia lui gigi ca el declara "Mâine e dat", azi citim ca abia joi il da. Pun pariu ca de fapt hartia este cea care-l da zi de zi, pentru rating.

1644032185679242
Danyy Ciulei  •  26 Iulie 2018, 09:58

Nu are fcsb atacant ca denis alibec l-au dat si pe budescu sunt vai de *** lor fcsb eu sunt fan stelist da echipa care o are acuma nici pe al 3 loc nu o sa fie campioană sunt varză

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (24)
Comentează