FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Alibec poate pleca de la FCSB » Anunțul făcut azi de Reghecampf

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 aprilie 2017 13:20

După ce Gigi Becali a anunțat că o echipă din Premier League a făcut o ofertă "amețitoare" pentru Denis Alibec, Reghecampf a confirmat astăzi că FCSB s-ar putea despărți de fotbalistul de 26 de ani în cazul unei propuneri foarte bune. 

"Sunt sigur că patronul gândeşte la fel ca noi. Trebuie s-o luam step by step. Dacă va continua la fel, Denis va fi în atenţia multor echipe.

Eu și MM vrem un lot competitiv. Când vrei în grupele UCL, trebuie să ai un lot foarte puternic. Dar e foarte greu să ne opunem când vin oferte foarte bune. Așa am mai făcut-o și în trecut, cu Chipciu și Stanciu. â

Nu ai cum să fii în grupele UCL fără un lot puternic. Însă trebuie să vorbiţi cu patronul, el face strategia financiară", a spus Reghecampf la conferința de presă.

"Există interes pentru Denis Alibec, dar nu vreau să spun mai multe pentru că lumea ar zice că mint și că mă laud. Este prea mare oferta, dar nu vreau să spun. Nici mie nu mi-a venit să cred când am văzut-o. E ofertă de la o echipă din Premier League.

Ei au zis că vor să negocieze, dar am spus că nu-l dau. Dar am rămas uimit când am primit oferta. A fost peste gândirea mea. Nu vreau să spun mai multe. Denis Alibec pleacă pe bani mulți dacă ajungem în grupele Champions League" Gigi Becali la TV Sport.ro

La meciul FCSB - Dinamo, Alibec ar fi fost urmărit de scouteri de la Crystal Palace, locul 16 din Premier League.

  • Denis Alibec, 26 de ani, este atacant, iar FCSB l-a cumpărat în iarnă pentru 2 milioane de euro de la Astra. Este cotat la 2,5 milioane de euro de transfermarkt.de

Citește și:

Presa din Ucraina, reacție incredibilă după România - Liechtenstein. Ce spune înainte de debutul la Euro: „Rușinos! Fără scuze”
Nationala
Presa din Ucraina, reacție incredibilă după România - Liechtenstein. Ce spune înainte de debutul la Euro: „Rușinos! Fără scuze”
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Nationala
Stanciu, declarații șocante după România - Liechtenstein
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”
Nationala
Prima reacție a lui Edi Iordănescu, după rușinea din România - Liechtenstein: „I-am atenționat!”

Kaputt! Ce faci dacă îți „pică” mașina în drum spre EURO 2024 » Două ponturi care te pot salva de necaz

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (9)
10204390237636316
Constantin Rusanda  •  05 Aprilie 2017, 17:20

Nu cred. Sam Allardyce a scapat intotdeauna de romani cand a avut ocazia (Rat si Pantilimon fiind printre primii dati afara-vanduti de catre respectivul atunci cand i-a gasit la Whest Hamm respectiv Sunderland). Si ma indoiesc ca cei de la Palace or sa faca transferuri peste capul lui.

torque07
torque07  •  05 Aprilie 2017, 16:35
Postat de vyyllyy pe 05 Aprilie 2017, 15:24

Si limba Romana o scriem si noi corect vreo data ?.

"romana" cu R mic si "vreo data" in cazul asta se scrie legat.

jony1973
jony1973  •  05 Aprilie 2017, 16:13

Daca vor sa afle ce inseamna teapa romanesca! BELGIENII au aflat!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează