FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Andrei Burcă, la un pas de transferul în străinătate! Echipa care insistă pentru el + Suma oferită

Andrei Burcă, CFR Cluj // foto: Imago
Andrei Burcă, CFR Cluj // foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 09 iulie 2021 16:45 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 16:38

După venirea lui Ulrich Meleke (22), CFR Cluj l-ar putea vinde pe Andrei Burcă în Emiratele Arabe Unite. Fundașul central este dorit de Al Ain.

CFR a ținut să mai aducă un fundaș central și pentru că e posibil ca Andrei Burcă să schimbe campionatul în curând. 

Internaționalul român în vârstă de 28 de ani se află de mai multă vreme în negocieri pentru transferul în Emiratele Arabe Unite și sunt șanse ca afacerea să fie definitivată în curând. 

Andrei Burcă, aproape de transferul în Emirate 

Din informațiile GSP.ro, campioana României ar încasa 1.800.000 de euro în schimbul apărătorului pe care l-a achiziționat de la Botoșani cu 200.000 de euro. Potrivit ProSport, clubul care insistă pentru Burcă este Al Ain

Transferul lui Burcă în Asia ar fi fost perfectat deja dacă jucătorul nu ar fi suferit o entorsă în timpul unei acțiuni a echipei naționale, amicalele cu Georgia și cu Anglia. Accidentat, el nu a putut pleca în Emirate pentru vizita medicală. 

Fundașii din lotul CFR-ului

Andrei Burcă, spre Al Ain

Locul 6 în sezonul trecut, Al Ain are 13 titluri de campioană în palmares, ultimul cucerit în 2018. Cota echipei antrenată de Pedro Emanuel este de 15,3 milioane de euro pe Transfermarkt, cel mai valoros jucător al echipei fiind atacantul togolez Kodjo Fo Doh Laba (3,5 milioane de euro).

Burcă, cu o cotă de piață de 3,3 milioane de euro, ar fi al doilea cel mai valoros jucător al clubului!

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

CFR Cluj nu se joacă! Șanse mari ca Șumudică să primească alte trei achiziții

Aruncat în groapa cu lei » CCA, delegare surpriză pentru Supercupa României: pe cine a trimis la derby-ul CFR Cluj - Universitatea Craiova

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (5)
kensan.gmm
kensan.gmm  •  09 Iulie 2021, 18:43

Doamne fereste, Asta e transfer important? Al-AIN? fugiti ma de aici, reveniti cand se intereseaza o echipa Europeana de el, e totusi titular la nationala Romaniei nu coada vacii. Salut si mai usor cu titlurile fabuloase!

fibra
fibra  •  09 Iulie 2021, 19:20

Cotele de piata (transfermarkt) sunt satira si umor. 3,5 si pleaca pe 1,8.

sibelius
sibelius  •  09 Iulie 2021, 18:47
Postat de cri5ti pe 09 Iulie 2021, 17:35

ne mai miram ca suntem unde suntem...?? vindem numai la cămile.. fotbalist care în ultimul. timp a fost o prezenta constanta la națională.... suntem vai mama noastră!!!vina e și a lor , pt 1 - 2 sute de mii de euro în plus.. fug ***

Daca Nationala e praf, nu il ajuta cu nimic daca e sau nu acolo. Un jucator roman de 27-28 de ani sau mai mult nu intereseaza pe nimeni din campionatele importante, asta ca sa ceapa si altii ca titlurile din Romania si "calificarea in grupele EL" valoreaza fix zero.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează