FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Ionuț Lupescu a dezmințit „negocierile” invocate de Andrei Nicolescu: „A fost o discuție amicală, nimic important”

Ionuț Lupescu
Ionuț Lupescu

Articol de - Publicat sambata, 30 septembrie 2023 11:33 / Actualizat sambata, 30 septembrie 2023 16:16

Administratorul special al lui Dinamo, Andrei Nicolescu, a dezvăluit că Eugen Voicu, unul dintre acționarii clubului, a purtat o discuție cu Ionuț Lupescu (54 de ani), fostul mare fotbalist al bucureștenilor, pentru ca acesta să se alăture conducerii administrative a clubului din „Ștefan cel Mare”. 

UPDATE 16:00. Ionuț Lupescu neagă că ar fi purtat negocieri serioase cu conducerea celor de la Dinamo. „Am avut o simplă discuție, de scurtă durată, despre Dinamo, printre altele. O discuție amicală. Nicio negociere! Nimic important”, a declarat Ionuț Lupescu pentru GSP.ro

Ionuț Lupescu, fostul mare internațional, crescut la Dinamo, a purtat o discuție cu Eugen Voicu, unul dintre acționarii alb-roșilor, pentru ca acesta să fie cooptat în conducerea clubului. 

Cunoscutul om de televiziune îi distruge pe acționarii lui Dinamo: „Păcălici! Dacă îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare, mărunțiș”
DINAMO
Cunoscutul om de televiziune îi distruge pe acționarii lui Dinamo: „Păcălici! Dacă îi scuturi puțin, fix asta le pică din buzunare, mărunțiș”

Dezvăluirea a fost făcută de Andrei Nicolescu, administratorul special al lui Dinamo, și el acționar în cadrul clubului. 

Andrei Nicolescu, administrator special Dinamo: „Eugen Voicu a purtat o discuție principială cu Ionuț Lupescu”

„Eugen (n.r. - Voicu) a avut o discuție principială cu domnul Lupescu. Am rămas în contact, urmează să vedem ce putem construi. A fost o discuție de o oră. A fost abordată zona de viziune. 

Sunt discuții, nu pot să vă dau detalii exacte. Eu personal nu am simțit nicio animozitate din partea domnului Lupescu. 

Tot timpul a fost foarte deschis, am avut tot timpul discuții sincere. De aici până la a lua decizii clare sunt pași de urmat. 

Nu știu când se va decide domnul Lupescu dacă vine sau nu la Dinamo”, a declarat Andrei Nicoelscu, la „Digi Sport Matinal”. 

VIDEO. Mircea Lucescu, în dialog cu Andrei Nicolescu + Iulian Mihăescu l-a solicitat pentru o poză: „Nu ai destule cu mine?!”

Citește și: 

10 detalii care nu s-au văzut la TV la Oțelul - Dinamo. Cine s-a rugat cel mai mult + Gazonul i-a pus probleme unui dinamovist

Ovidiu Burcă, direct după înfrângerea de la Galați: „Timpul meu e pe terminate. Dacă eu sunt problema, ne așezăm și discutăm”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (2)
sdoru
sdoru  •  30 Septembrie 2023, 16:50

Domnule ziarist esti platit pt acest articol? Cine a zis de negocieri in afara de dumneata? Voice a zis primul la Dinamo 7/9 ca a avut o discutie cu Liprscu cand a fost invitat la meci si ca vor vedea in viitor!Nicole's a spus acelasi lucru!Tu ziarist il suni si minti pe Lupescu cand zici ca Nicole's a spus de negociere! Lupescu neaga vreo negociere,deoarece a fost doar o discutie!DAR TIE NU TI-E RUSINE SA MINTI ZIARIST CU DOUA CLASE???!!!ESTI PENIBIL SI ASTIA DE LA GSP TE PLATESTE DEGEABA!VLAD ROSU DU-TE LA RECALIFICARE!!!

81mada
81mada  •  30 Septembrie 2023, 13:44

Ar fi bun… Dar ce sa faca? Sa joace el? Aduceti jucatori sa inlocuiasca petardele!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează