FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Andrei Nicolescu, prima reacție după ce Dinamo a ajuns din nou aproape de Liga 2: „Suntem într-un moment critic. Nu mai e timp de revolte”

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo
Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo

Articol de - Publicat luni, 29 aprilie 2024 18:15 / Actualizat luni, 29 aprilie 2024 19:19

Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo, a transmis un mesaj mobilizator înainte de ultimele două etape din acest sezon. „Câinii” se află pe loc direct retrogradabil după ultimele rezultate și ar putea retrograda pentru a doua oară în ultimii trei ani.

Conducătorul dinamoviștilor a anunțat în iarnă faptul că își asumă răspunderea totală din momentul în care l-a adus pe tehnicianul croat Zeljko Kopic (46 de ani). Sub comanda antrenorului, Dinamo a avut un început încurajator, însă a făcut un play-out dezamăgitor și a ajuns pe locul 15 în acest moment, direct retrogradabil, cu 21 de puncte.

Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare
DINAMO
Rebeliune la Dinamo! Iureș în vestiar înaintea meciurilor decisive din lupta pentru salvare

Mesajul lui Andrei Nicolescu pentru fanii lui Dinamo: „Ne vom analiza obiectiv erorile”

Administratorul special a transmis un mesaj de luptă prin intermediul rețelelor de socializare în cel mai greu moment din acest sezon pentru Dinamo. Speranțele nu s-au terminat pentru „câini”, care pot spera la ocuparea unui loc de baraj în cazul în care vor obține două victorii în ultimele două etape din acest sezon, cu U Cluj în deplasare și UTA Arad pe teren propriu.

Suntem într-un moment critic. Un moment al adevărului pentru caracterele și identitatea noastră. În aceste ultime două etape, fie ne considerăm deja înfrânți si ne certăm între noi, aruncând vinovăția dintr-o parte într-alta, fie ne mobilizăm și luptăm până în ultima secundă pentru a ne salva.
Mai sunt două meciuri care se vor desfășura sub o presiune enormă. Îi rog pe toți cei care iubesc Dinamo să susțină echipa! Nu mai e timp sau loc de revolte, țapi ispășitori sau schimbări miraculoase. Acum e nevoie de muncă, de sacrificiu, de luciditate și de loialitate față de culori.
La finalul campionatului, sigur că ne vom analiza obiectiv erorile. Însă, în aceste ultime etape, cât timp avem șanse matematice să rămânem în prima ligă, trebuie sa credem în ele. Marile victorii, ca și marile înfrângeri, pot fi decise de minute faste sau nefaste, avem excesiv de multe exemple recente.
În cele 180 de minute PLUS PRELUNGIRI care urmează trebuie să luptăm, cu mintea limpede, pentru Dinamo.

- Andrei Nicolescu, administratorul special de la Dinamo

Scandal cu fanii după remiza cu FC Voluntari, vinerea trecută

Fanii „câinilor roșii” și-au pierdut complet răbdarea față de favoriții lor la capătul meciului Dinamo - Voluntari, scor 1-1. Suporterii au simțit ratarea unei șanse imense în lupta pentru salvarea de la retrogradare.

Elevii lui Zeljko Kopic s-au dus să își salute galeria la finalul meciului cu FC Voluntari. Suporterii aflați în „Peluza Cătălin Hîldan” le-au transmis un mesaj care nu lasă loc de interpretare. Le-au strigat: „Rușine, rușine, rușine să vă fie!”. Plus amenințări directe și sugestive!

Ultrașii au continuat protestele în afara stadionului. S-au poziționat în apropierea autocarului dinamovist și au scandat amenințător: „Dacă ne duceți în B, vă rupem picioarele!”. Jandarmii și angajații firmei de pază au venit în zonă pentru a împiedica escaladarea conflictului.

Răzvan Patriche, căpitanul lui Dinamo, a mers în fața suporterilor furioși. A putut doar să asculte nemulțumirile acestora.

„Aveți condiții, aveți tot ce vă trebuie. Iar ne retrogradați, bă? Vă place să vă bateți joc de noi?”, au strigat suporterii în direcția lui Patriche.

Fanii și-au îndreptat atenția spre antrenorul Zeljko Kopic: „Pleacă acasă, bă! Mâine să pleci! Jucați ca pe vremea lui Burcă, cu pase înapoi”.

VIDEO. Marin Barbu, omul care a umilit Dinamo, speră în salvarea echipei: „Acolo, au greșit, totuși”. Cum îi „atingea” pe Semeghin și pe Bălan

Citește și alte știri:

Cad pe capete! Edi Iordănescu e în alertă » Încă un „tricolor” s-a accidentat la echipa de club
ACCIDENTARE
Cad pe capete! Edi Iordănescu e în alertă » Încă un „tricolor” s-a accidentat la echipa de club
Se întâmplă în Liga 1 » Nu-l știe nimeni ca fotbalist, dar i-a „furat” gloria unui fost campion din Liga 1: „A dat autografe în locul meu!”
OȚELUL
Se întâmplă în Liga 1 » Nu-l știe nimeni ca fotbalist, dar i-a „furat” gloria unui fost campion din Liga 1: „A dat autografe în locul meu!”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (39)
concret
concret  •  14 Mai 2024, 10:16
Postat de Jason pe 13 Mai 2024, 17:19

somerule,***pentru ce ati facut ieri o sa vina karma si o sa va retrogradeze si desfiinteze. bleah.

karma o sa loveasca in cea mai mare mizerie de pseudo-echipa din Europa de Est, fcfcsb. Stai numai sa vezi ce umilinte vor veni pentru voi, gigimea.

concret
concret  •  14 Mai 2024, 10:15
Postat de Jason pe 13 Mai 2024, 22:03

retrogradare placuta.

Iar ai uitat de tratament?

Jason
Jason  •  13 Mai 2024, 22:03
Postat de concret pe 12 Mai 2024, 23:34

Hahah, tu esti degeaba, ba. Esti fericit, ca nu ai neuroni. :)))

retrogradare placuta.

Vezi toate comentariile (39)
Comentează