FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB, CAMPIOANA ROMÂNIEI

VIDEO Mesajul lui Anghel Iordănescu după ce FCSB a câștigat campionatul: „Bravo celor care au ținut cu Steaua!”

Anghel Iordănescu
Anghel Iordănescu

Articol de , - Publicat duminica, 28 aprilie 2024 08:59 / Actualizat duminica, 28 aprilie 2024 12:54

Anghel Iordănescu (73 de ani) s-a poziționat pro FCSB în războiul identitar cu CSA Steaua București, la finalul partidei câștigate de „roș-albaștri” cu Farul Constanța (2-1), care a consemnat primul titlu de campioană pentru formația patronată de Gigi Becali din 2015.

Cel mai bun marcator din istoria Stelei București, fost antrenor al „roș-albaștrilor” și fost selecționer al României, a transmis un mesaj de felicitare către suporterii celor de la FCSB, prin care și-a evidențiat opinia: „Bravo pentru Peluza Nord și celor care au ținut cu Steaua și au crezut în FCSB”.

VIDEO FCSB - FARUL 2-1. Anghel Iordănescu, declarații la finalul partidei în care roș-albaștrii au ieșit campioni: „Un campionat dominat de FCSB, a spulberat tot ce se putea”

Totuși, în momentul în care a fost întrebat dacă se bucură pentru că FCSB a câștigat campionatul, Generalul a spus că a fost fericit când s-a calificat România la Campionatul European din 2024.

„Un campionat dominat de Steaua, de FCSB. Un campionat în care practic a spulberat tot ce se putea spulbera și în care ne-a demonstrat că FCSB are, într-adevăr, valoare.

Au fost nouă ani de așteptare, nouă ani de încercări, nouă ani de teste și până la urmă echipa lui Gigi Becali a câștigat campionatul. (n.r. – dacă se bucură pentru că FCSB a câștigat campionatul?) Mie îmi pare bine că s-a calificat echipa națională a României (n.r.- la EURO).

(n.r.- atuurile celor de la FCSB în lupta pentru titlu) În primul rând, valoarea, iar în al doilea rând, faptul că a avut constanță. Faptul că a dominat campionatul cap-coadă, faptul că domnul Becali a adus jucători în care a crezut.

Pentru că el i-a adus, el a crezut, el i-a selecționat, el i-a introdus în echipă. A arătat că a avut ochi și s-a priceput. Bravo, FCSB! Bravo, Gigi Becali! Și, nu în ultimul rând, bravo pentru Peluza Nord și celor care au ținut cu Steaua și au crezut în FCSB”, a declarat Anghel Iordănescu la finalul partidei câștigate de FCSB cu Farul, scor 2-1.    

Un succes istoric pentru FCSB cu Farul

FCSB a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu 2-1 Farul Constanţa, în etapa a şaptea a play-off-ului Superligii, şi a câştigat titlul de campioană. Precedentul titlu al bucureştenilor data din 2015.

În actualul sezon, cu trei etape înainte de final, FCSB are 49 de puncte, în timp ce Farul, locul doi, are 35.

Citește și:

Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație
FCSB, campioana României
Unde s-a mutat petrecerea campioanei FCSB, după miezul nopții » Reporterii GSP au surprins imagini de senzație
Au cucerit titlul, urmează scandalul » Ce mesaj a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, la câteva minute după meciul cu Farul
FCSB, campioana României
Au cucerit titlul, urmează scandalul » Ce mesaj a apărut pe contul oficial al celor de la FCSB, la câteva minute după meciul cu Farul

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga

Lovit în cap cu un recipient din aluminiu, Novak Djokovic nu a participat la conferința de presă și a avut nevoie de îngrijiri medicale » Ce a provocat incidentul


Comentarii (6)
ixulescu
ixulescu  •  28 Aprilie 2024, 12:20

generale, ai pus-o te scoate colonelul la raport!

adybumbescu
adybumbescu  •  28 Aprilie 2024, 12:20

Nea Puiu a validat Steaua Adevarata

laur_gr
laur_gr  •  28 Aprilie 2024, 12:13

Valoarea adevarata se arata in Europa, nu in Liga I.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează