FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA

CSU Craiova și FCU Craiova au sărbătorit 73 de ani de la înființarea clubului

Fanii CSU au sărbătorit astăzi 73 de ani de la înființarea clubului istoric al Craiovei
Fanii CSU au sărbătorit astăzi 73 de ani de la înființarea clubului istoric al Craiovei

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 septembrie 2021 22:07 / Actualizat luni, 06 septembrie 2021 00:40

Ambele cluburi craiovene din prima ligă, CSU, respectiv nou-promovata FCU, au sărbătorit astăzi 73 de ani de la înființarea clubului istoric al Craiovei.

Așa cum se întâmplă de câțiva ani pe 5 septembrie, ambele cluburi din Craiova și-au anunțat suporterii că își sărbătoresc aniversarea. Dacă nou-promovata FCU a publicat un videoclip care conține imagini de colecție din istoria clubului, precum și imagini speciale care se învârt în jurul numărului 73, CSU Craiova a organizat o serie de evenimente speciale prin care să marcheze borna atinsă de club.

Sărbătoare în Craiova după ce Universitatea a împlinit 73 de ani 

Între orele 09:00 și 15:00, fanii au fost primiți la cantonamentul echipei din Lunca Jiului. Ulterior, la ora 18:00, suporterii alb-albaștri au fost invitați la hotelul din Poiana Brașov unde fotbaliștii echipei sunt cazați. Capul de afiș al zilei a fost însă meciul aniversar de la stadionul din Filiași, început la ora 17:30, între CFR Filiași și CSU. A fost o reeditare a primului meci oficial dintre cele două echipe.

Imagini de la evenimentele găzduite de CSU Craiova

+22 FOTO

Videoclipul postat de FCU Craiova 

💙 73 motive să iubești Știința!

7️⃣3️⃣ ani de istorie 7️⃣3️⃣ ani de iubire, suferință, agonie și extaz 7️⃣3️⃣ motive să iubești Știința 🤍💙 La mulți ani, 𝗙𝗼𝘁𝗯𝗮𝗹 𝗖𝗹𝘂𝗯 𝗨𝗻𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝘁𝗮𝘁𝗲𝗮 𝟭𝟵𝟰𝟴! #Științasuntemnoi

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Sâmbătă, 4 septembrie 2021

„73 ani de istorie 
73 ani de iubire, suferință, agonie și extaz 
73 motive să iubești Știința”, este mesajul atașat materialului video. 

Citește mai multe știri din Liga 1:

Ofertă de 1,4 milioane de euro pentru Deian Sorescu refuzată de Dinamo: „Nu am fi surprinși dacă ar ajunge la FCSB”

Asalt în culise » Constantin Budescu n-a mai semnat în Qatar: două echipe din Liga 1 și-l dispută

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (15)
jony_10
jony_10  •  06 Septembrie 2021, 00:43

Deci Universitatea Craiova a sărbătorit evenimentul în 3 locuri... La cantonament unde a fost multă lume... ziua porților deschise. La Filiași cu legendele în echipa și în tribune unde din nou a ieșit o atmosfera frumoasa cu lume multa venita sa vadă Știința. La Poiana Brașov unde jucătorii au dat autografe și s-au întâlnit cu fanii. La mulți ani Știința!!! #73.... multumim și celor de la fcu care printr-un videoclip ne-au urat și ei La mulți ani! Forza Știința

2765492586850755
Brehui Daniel  •  06 Septembrie 2021, 03:03

Pai lor nu prea le-au mai ramas bani ca si-au luat autocarul ala scump si na budget mic remunerative mica nene iancule. Plus ca nu au gata baza aia ultramoderna unde sa primeasca milioanele de suporteri iar din fostele glorii erau cam ocupati frati costea la un gratar, dina la pescuit, bornescu tundea gazonul in fata case, na oameni ocupati duminica

jony_10
jony_10  •  06 Septembrie 2021, 13:09
Postat de laur33 pe 06 Septembrie 2021, 11:07

Deci CSU Craiova si FCU Craiova, doua cluburi, au sarbatorit infiintarea unui club... al treilea adica. Pentru ca niciuna nu e continuatoarea Stiintei. Asta numai la Olteni se putea intampla. Pai ar trebui sa sarbatoreasca si infiintarea Metaloglobus. Sa o tina asa intr-o sarbatoare.

Universitatea Craiova a sărbătorit! Ceilalți ne-au felicitat doar. Ca scrie gsp CSU Craiova nu e noutate... E nea Ovidiu la butoane încă mai are ceva de luat de la mititelu.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează