FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 4-1

DINAMO - POLI IAȘI 4-1. Anton, mesaj clar după victoria lui Dinamo: „Doar fanii dau bani! Nu ăsta e proiectul care mi s-a prezentat!”

Anton, mesaj clar după victoria lui Dinamo +33   FOTO
Anton, mesaj clar după victoria lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 22:30 / Actualizat sambata, 12 decembrie 2020 09:34

 Dinamo s-a impus clar în meciul cu Poli Iași, 4-1, după o repriză secundă perfectă, în care a marcat de trei ori.

Mijlocașul Paul Anton, autorul unui supergol, a vorbit despre a treia victorie la rând din Liga 1 și despre probleme financiare, mulțumindu-le fanilor pentru că fac eforturi ca să plătească salariile restante.

„Important e că am luat cele trei puncte, chiar dacă am întâlnit o echipă bună. A fost un meci foarte greu. În prima repriză au fost multe greșeli, dar în repriza a doua ne-am descătușat și ne-am desprins. Noi luăm fiecare meci în parte. Am început cu multe greșeli, dar la pauză le-am corectat și ne-am făcut meciul ușor. 

Vedem ce va fi până la vară. Încerc să dau goluri de la distanță pentru că nu prea ajung în careu. 

În plan administrativ nu avem ce să mai spunem. Doar fanii aduc bani și demonstrează că sunt lângă noi. Azi am încercat să le aducem un omagiu, bucurându-ne ca și cum ar fi lângă noi. E dificil pentru că nu acesta este planul prezentat când am venit. Le mulțumim fanilor, sunt fără egal în țară. Ar fi păcat ca echipa să se destrame”, a spus Anton la TV Telekom Sport. 

Ne așteptam la un meci greu, avem probleme de lot. Ei au condus cu 1-0, am egalat rapid și nu am stat mult timp în dezavantaj. În repriza a doua am jucat mai bine, am marcat și am câștigat. Toate problemele de la club ne-au unit. Ante Puljic, Dinamo 

Trecem print-un moment greu. Atât noi, jucătorii, cât şi acest club. Păcat, pentru că lucrurile ar fi mers. Şi nu o spun doar din cuvinte, ci arătăm pe teren, din câte de vede. Nu înţelegem de ce ne merge bine, dar ăsta e un lucru bun, Cred că ăsta e meritul suporterilor pentru că dânşii ne-au ajutat să ne plătim chiriile luna asta şi absolut orice chitanţă venită acasă. Aşa că le mulţumim şi toate meciurile le vom arăta şi le vom demonstra că vom juca doar pentru ei. În spanioli credem cum crede toată lumea: deloc, deloc 
Deian Sorescu, Dinamo

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda
+29 FOTO

VIDEO Toate reacțiile de la Dinamo – Poli Iași sunt la GSP LIVE 

 Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Dinamoviștii se întrec în goluri de generic! Paul Anton, supergol marcat cu Poli Iași

Gestul făcut de jucătorii dinamoviști în minutul 16 » De ce au procedat astfel

Citește și:

Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
Superliga
Tavi Popescu, apariție inedită în vacanță » Și-a acoperit corpul de tatuaje + Are un nou look
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Liga 2
UEFA a dat verdictul » Ce se întâmplă cu licența europeană a Corvinului
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”
Superliga
Rotaru a anunțat prima mutare la Craiova: „A semnat pe 3 ani. Mai avea două oferte din România”

Mihaela Buzărnescu, fără rezerve la Open GSP: „O singură colegă mi-a dat un mesaj, în tenis trebuie să te păzești de dezamăgiri”

„Există prietenie în tenis?” » Sorana Cîrstea, răspuns tranșant: „Am o poveste care va face deliciul, că e cu Simona Halep”


Comentarii (6)
1809046499123808
Mihai Stanciu  •  12 Decembrie 2020, 01:43
Postat de Calin Francu pe 11 Decembrie 2020, 23:40

Încă un blat ordinar . Iasul de la înființare *** cu Dinamo. După Voluntari inca o echipă cedează punctele benevol. În deplasare cu arbitrii acasă cu prietenii. Asta da *** . Ti-e scîrbă de asemenea mizerii.

Ăștia săracii n au bani sa plătească nici femeia de serviciu si tu visezi blaturi si conspirații. Off topic... Sa nu te vaccinezi anti covid ca iti pune Bill Gates cip pentru monitorizare in sânge

enigmaticul
enigmaticul  •  12 Decembrie 2020, 19:16

Cei de la Iași și-au respectat ”blazonul”, Doar câte 4 în fiecare meci! Cred că este ultimul sezon din Liga1, anul viitor nu veți mai ”mima” fotbalul. Ați primit 35 de goluri, asta nu le spune nimic celor din conducere??

unitedsteaua50
unitedsteaua50  •  12 Decembrie 2020, 09:33

Cand gigigușterii acuza de blat pe Dinamo te pufnește râsul!!!... tocmai ei vorbesc care beneficiaza in proportie de 98% de meciurile simulate *** din cooperativa gigista!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează