FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Impresarul lui Moldovan a făcut anunțul » Când pleacă portarul la Madrid să semneze cu Atletico

Horațiu Moldovan/ foto: Imago Imaages
Horațiu Moldovan/ foto: Imago Imaages

Articol de - Publicat vineri, 19 ianuarie 2024 16:44 / Actualizat vineri, 19 ianuarie 2024 18:24

Horațiu Moldovan (25 de ani), portarul Rapidului, s-a înțeles cu Atletico Madrid și va pleca în Spania sâmbătă, 20 ianuarie, pentru a face vizita medicală la trupa lui Diego Simeone.

Aracadie Zaporojanu, impresarul internaționalului român, a anunțat că Horațiu va juca împotriva lui FCU Craiova, azi de la ora 20:00. Își va lua rămas bun de la suporterii giuleșteni, apoi va pleca la Madrid pentru a face vizita medicală la Atletico.

Șucu a vrut să-i dea lovitura lui Dinamo » Titularul rivalei, dorit la Rapid
RAPID
Șucu a vrut să-i dea lovitura lui Dinamo » Titularul rivalei, dorit la Rapid

Arcadie Zaporojanu: „Moldovan pleacă sâmbătă la Madrid pentru vizita medicală”

„S-au pus la punct detaliile cu Moldovan, după ziua de azi, mâine se va pleca la Madrid pentru o vizită medicală. După ce Rapid va lua act de notificarea venită de la Atletico. Sunt două variante, 4 ani jumate sau 5 ani jumate, salariul va crește din an în an, de la 800.000 de euro în sus. 

Au mai avut loc discuții acum 2-3 zile, dar nu prea credeam în varianta asta. Oblak e titular de drept, iar croatul care a fost cumpărat acum 3 ani nu prea a prins, mă refer la Grbic. În sezonul actual nu a prins loc între buturi. O echipă de talia asta, care evoluează în 3 competiții, are nevoie de portar. 

Am primit câteva întrebări. O să rămână la națională, o să se lupte să fie titular. Indiferent că va juca în Cupa Regelui, în campionat, în cupele europene. A persistat dilema asta, dacă va juca sau nu cu FCU Craiova. Se procedează corect. El ar trebui să facă un meci bun, să iasă învingător din Giulești, să își ia rămas bun de la fani. 

Să sperăm că va fi un transfer de succes. Dacă era cazul unei alte echipe, Celtic sau alta, era varianta să nu rămână Rapid fără portar acum, să plece în vară, dar în cazul lui Atletico nu s-a pus problema, ei erau în căutare, chiar dacă e o soluție de ultim moment”, a declarat Zaporojanu, la emisiunea „Liga Digi Sport”.

800.000 de europlătește Atletico Madrid pentru Moldovan, adică atât cât are clauza din contractul cu Rapid

VIDEO. Daniel Pancu: „Rapid ar fi putut să obțină 3-4 milioane pe Moldovan”

Citește și:

Au închis telefoanele! Ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan la meciul cu FCU Craiova
RAPID - FCU CRAIOVA
Au închis telefoanele! Ce se întâmplă cu Horațiu Moldovan la meciul cu FCU Craiova
Povestea lui Horațiu Moldovan » De la karting la fotbal, mesajul de teamă al tatălui și ritualul înaintea fiecărui meci
rapid
Povestea lui Horațiu Moldovan » De la karting la fotbal, mesajul de teamă al tatălui și ritualul înaintea fiecărui meci

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (10)
cazacul
cazacul  •  20 Ianuarie 2024, 09:45
Postat de talpaiadului pe 19 Ianuarie 2024, 19:33

Cum adica peste trasferul lui Dragusin? E Atletico peste City sau La Liga peste Premier League sau cum? Si oricum el va lucra mai mult cu antrenorul de portari decat cu Simeone. De acord cu tine ca este o realizare personala extraordinara pentru Moldovan din punct de vedere moral si financiar, dar in nici un caz peste cea a lui Dragusin. Iar pentru echipa nationala e o mare problema.

Compara cu echipa la care a mers Dragusin.o echipa cu zero trofee....Atletico e o echipa mai mare ca Totenham al tau.De ce compari cu City ? S a dus la City ? Ca performante externe in ultimii ani La Liga in Europa nu e mult sub Anglia.Da e mai bun momentan cel englenzesc dar nu cu mult.Dupa parerea da si daca te duci la WestHam e peste Atletico ca Atletico nu e City.Un comentariu inutil.Ah ca suma de transfer clar nu se compara plus ca el vrea sa fie titular dar comentariul tau repet e total pe langa.....

supereduardo10
supereduardo10  •  20 Ianuarie 2024, 02:18
Postat de Doralin pe 19 Ianuarie 2024, 17:46

Oricum am lua-o e un super transfer. Atletico e calificata in primavara Champions League, e implicata in toate competitiile interne, va fi prilejul si pentru Moldovan sa arate ce stie.

Da bravo , unu care stie fotbal ca este plin de habarnisti papagali aici :)) Pai il lua Atletico pe Moldovan doar asa sa-l tina rezerva :))) Va juca sigur cateva meciuri si sa joci acolo in varf e ceva nu ai cum sa refuzi Atletico niciodata.

Adriann_1
Adriann_1  •  19 Ianuarie 2024, 19:53
Postat de laur33 pe 19 Ianuarie 2024, 18:11

Unde sa rămână la națională bai nea Arcadie dacă el pana în iunie va ma apară un meci sau doua. Nu va fi niciodata titular acolo. Ce naționala e echipa de club sa ramai acolo în lot orice ar fi? Va fi total ieșit din forma în vara și va începe sa gafeze din nou.

Gigimea spera sa-l bage pe Tarnovanu sa curete ala pe la Euro poate mai face ciobanul o vanzare :)) Stati calmi ma, daca pierde Horatiu postul de titular e clar ca se va merge pe Nita, care e titular in Turcia la o echipa unde are ce apara meci de meci. Ciobanul vostru tot praful de pe toba il ia.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează