FOTBAL  »  Superliga  »  CONFLICT

Armistițiu FCSB - CSA Steaua? „O concesie ar fi în folosul suporterilor steliști”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 25 septembrie 2019 14:03

Narcis Răducan, oficialul celor de la FCSB, a comentat astăzi varianta lansată de Dumitru Dragomir, fostul președinte de la LPF, care s-a oferit să negocieze împăcarea dintre clubul lui Gigi Becali și CSA Steaua. 

„Dragomir are foarte multe calități, dar nu știu dacă poate să discute între cluburi. În clubul nostru nu s-a discutat această situație, pe plan intern. Mi se pare o situație delicată chiar și pentru un negociator iscusit, cum e domnul Dragomir. 

Ne continuăm drumul nostru. O concesie între cele două entități ar fi în folosul suporterilor steliști. Până atunci, ne consolăm cu această situație și sperăm să facem performanță sub numele FCSB. Regăsesc în ambele tabere suporteri care au fost alături de noi când făceam performanță, mi-e greu să-i înțeleg acum pe unii. Dacă se ajunge la un numitor comun, foarte bine. Dacă nu, ne facem treaba și așa 

Dragomir s-a oferit să fie negociator 

Dumitru Dragomir a vorbit despre scandalul dintre CSA Steaua și FCSB și a venit cu soluția care să pună capăt războiului. Fostul președinte al LPF s-a oferit să negocieze o pace între CSA și FCSB și îl sfătuiește pe Gigi Becali să dea 3.000.000 de euro pentru a recăpăta marca și numele Steaua.  

„L-am ajutat să ia Steaua, nu să o fure. Am exagerat eu atunci când am zis că a furat Steaua. Mă ofer eu acum să fiu negociator. Gigi Becali să plătească acum 3 milioane de euro Stelei pentru brand, nume și palmares.  

Dar are orgoliu. Orgoliul ăsta îți mănâncă sănătatea și viața. Dacă nu îl fac eu pe Gigi să dea 3 milioane de euro, să nu îmi ziceți mie Mitică Dragomir”, a declarat Dumitru Dragomir la Realitatea TV.

Vezi și: 



AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (33)
csasteauabucuresti
csasteauabucuresti  •  25 Septembrie 2019, 15:50

”Vreau sa fac o clarificare. S-a vorbit în aceste zile despre o posibilă împăcare între Steaua și FC Fcsb. Așa ceva nu va avea loc niciodată. Nu poate avea loc. Fotbal Club Fcsb are de plătit despăgubiri în valoare de 165.718.395 lei (aproximativ 35 milioane euro), pentru folosirea ilegală a mărcii Steaua. În aceste condiții, nu înțeleg de ce unii mai vorbesc despre împăcări. Să vorbească după ce această sumă este depusă de către FC Fcsb în contul Stelei. Mai mult, înainte ca acești oameni să vorbească despre împăcări, ar trebui să se informeze în ceea ce privește istoricul relațiilor dintre clubul Steaua București și Fotbal Club Fcsb. Dacă o vor face, vor vedea că că FC Fcsb a dat de foarte multe ori dovadă de rea credință, nefiind un partener de afaceri de încredere. Date fiind acestea, e imposibil ca între Steaua București și FC Fcsb să mai existe vreodată înțelegeri. Nici în ceea ce privește marca Steaua, nici în ceea ce privește palmaresul sau numele Stelei și nici în ceea ce privește viitorul stadion Steaua, pe care vă asigur că Fotbal Club Fcsb nu va juca niciodată. Ca măcar să poată să se gândească să facă o ofertă de închiriere a noului stadion, aceștia trebuie întâi să plătească integral prejudiciul provocat prin utilizarea ilegală a mărcii Steaua. Dacă cumva s-a înțeles greșit până acum, vă explic din nou: Nu vor mai exista vreodată înțelegeri între Clubul Sportiv al Armatei Steaua București și Fotbal Club Fcsb.” Co

adriann_
adriann_  •  25 Septembrie 2019, 16:36

Ciobanul nu pricepe ca statul roman (care detine de fapt marca Steaua) nu are cum sa accepte ca un infractor condamnat sa faca figuri de stapan folosind acest brand. Dragomir e doar "sageata" lui, trimis la inaintare sa fluture ideea asta cu 3 milioane ca sa vada daca e loc de tocmeala fara sa se faca ciobanul de ras (il abandonau si ultimii rataciti daca venea el cu propunerea asta in public). Realitatea e ca se apropie funia de par (sentinta aia cu prejudiciul) si de acolo clar nu scapa cu doar 3 milioane, chiar daca bineinteles ca n-o sa se dea alea 37 de milioane la care viseaza Talpan. Dar e suficient sa se dea 7-8 milioane, ciobanul nu va plati in veci banii stia ca sa ramana in final tot patron la fcsb adica la nimic.

steaua.libera
steaua.libera  •  25 Septembrie 2019, 15:43

Panica mare de subiecte, faceti stiri din mizeriile lui Dragomir

Vezi toate comentariile (33)
Comentează
Close