FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // N-a mai stat nici o secundă! Dan Petrescu a făcut un gest EXTREM după ce a fost eliminat

Articol de GSP - Publicat sambata, 31 august 2019 23:18

Dan Petrescu, 51 de ani, antrenorul campioanei CFR Cluj, a fost eliminat pentru proteste în prima repriză a partidei de la Giurgiu, pierdută de echipa sa cu 2-3. 

Conform TV Telekom Sport, Petrescu a recurs la o decizie extremă după meciul în care fost eliminat de Colțescu: a ales să plece direct la București, separat de echipă!

Dan Petrescu va primi cu siguranță minimum două etape de suspendare, astfel că nu va fi pe bancă la partida cu FCSB de peste două etape. Va fi a treia oară în ultimii ani când Petrescu nu va putea sta pe bancă la derby-ul cu rivala la campionat.

Petrescu, derapaj la adresa lui Sebastian Colțescu

În minutul 42, furios peste măsură că Michael Pereira, unul dintre jucătorii săi, a fost avertizat, „Bursucul” a răbufnit la adresa lui Sebastian Colțescu.

Petrescu a început să protesteze, a ieșit din spațiul destinat antrenorilor, și a dat startul injuriilor în direcția „centralului”, care i-a arătat cartonașul roșu și l-a trimis în tribune.

Acesta nu s-a oprit nici după ce a fost eliminat. A făcut drumul spre vestiare chiar prin interiorul terenului, continuând să gesticuleze nemulțumit și să înjure printre dinți.

Vezi AICI toate detaliile de la Astra - CFR Cluj

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (51)
1144431205572495
Dragos Gavrilescu  •  31 August 2019, 23:42

Și unii încă mai cred ca acest specimen ar putea fi antrenor în Anglia. Keep dreaming boys! Știu si aia sa verifice ce fel de om e Dan. Cu bune dar și cu rele. Și relele nu-l recomandă în tara gentlemenilor

3101575123247794
Alice Popa  •  01 Septembrie 2019, 09:13
Postat de dannyboycfr pe 01 Septembrie 2019, 08:40

Sa va fie rusine pentru ce ati facut aseara. Indiferent ca a fost sau nu primul penalty pentru Astra chiar nu era cazul sa faceti de rusine tot Clujul cu atitudinea asta de derbedei. Dan Petrescu, zau asa, Camora, aveam pretentii de la tine, acum degeaba iti mai ceri scuze, ai lasat echipa in zece. Asta nu e atitudine de capitan de echipa. Vatca cel mai rau, comportament de huligan, ar trebui sa fi exclus din fotbal. E vina altcuiva decat a ta ca la lovitura libera din care ai luat al doilea gol nu ai fost in stare sa sari doi metri dupa minge? Huliganule! M-a intrebat fica mea de trei ani aseara "De ce i-a dat o palma nenea ala in roz celuilalt? Ce a facut?" Rusine sa va fie! Asta nu e atitudine de campioana! Rememer penalty cu Dinamo? A fost primit cam tot la fel de usor ca si cel primit astazi de Astra. Asa, si? Au facut cei de la Dinamo ce ati facut voi astazi? Ati facut de rusine tot Clujul! Derbedeilor!

Ai aprobare ca sa fii atat de prostalau?!

1454687794849580
Ion Ratiu  •  01 Septembrie 2019, 01:00
Postat de Ionel Alecu pe 31 August 2019, 23:55

uitati -va ce emisiune face *** naum ! simulacru , dar a intervenit Porumboiu si la oprit pe oparit ! mama , mama , cata coruptie este in acest fotbal mizer .Ciobanul a inteles ca nu poate altfel si *** *** Brad !!! asta ne face sa renuntam sa ne mai uitam la papusari ! si cand credeam *** , dar meritul lui este ca a incercat .

Absolut incredibil acest lingau de Naum . Zero la suta impartialitate . Respect pentru domnul porumboiu. Magarul de Naum i-a zis lui Porumboiu ca nu stire pe unde e faxza de la faultul lui Cestor din care a iesit golul lui Gheotghe , apoi dupa ce a inchis a gasit-o instantaneu ca Porumboiu sa nu mai poata se comenteze si sa spuna ca nu a fost faul si sa ii distruga si golul doi . Asa Astra ramnea cu un arbitraj corect fara primul si al doilea 11m si , poate si fara lovitura libera de la golul doi plus Cfr cu Camora in teren . Ce aveti de spus domnuler Brerbec Naum de la Stna FCSB a oierului sef ???!! - )))

Vezi toate comentariile (51)
Comentează