FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CFR 3-2

ASTRA - CFR 3-2 // NOTE GSP Cealaltă față a campioanei! 4 jucători au fost corigenți » Cât au primit Dan Petrescu și Colțescu + cine a luat 9

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 septembrie 2019 09:33

CFR Cluj a suferit aseară prima înfrângere din actuala ediție a Ligii 1, pierzând cu 2-3 pe terenul Astrei Giurgiu un meci plin de evenimente, în care doi jucători ai campioanei au fost eliminați, la fel ca Dan Petrescu, tehnicianul ardelenilor. 

Ratarea grupelor Ligii Campionilor pare să fi cântărit enorm în mentalul jucătorilor lui Dan Petrescu. Aceștia au fost de nerecunoscut în partida de la Giurgiu, în care starea de nervozitate a contribuit decisiv la înfrângere. 

Nu mai puțin de patru jucători de la CFR nu au primit notă de trecere după meciul de aseară. Portarul Vâtcă, autorul unui gest stupid, în urma căruia a fost eliminat, a primit nota 3, în timp ce Cestor și Camora au fost cei mai slabi oameni din apărare, primind nota 4.

Tot 4 a încasat și Lacina Traore, atacant ce a revenit aseară oficial în tricoul CFR-ului. Fostul vârf al lui Monaco a fost inexistent și a fost înlocuit în minutul 63. 

Cel mai bun fotbalist al campioanei a fost Adrian Păun. Omul intrat în circuitul naționalei a reușit douăsupergoluri, Gazeta recompensându-i evoluția cu nota 9, cea mai mare de pe teren.

Dan Petrescu, antrenorul oaspeților, a fost eliminat și a primit nota 3, în timp ce arbitrul Sebastian Colțescu, ținta întregii suflări ceferiste, a primit nota 6. 

Astra a avut doi jucători de nota 8 

Din tabăra Astrei, cei mai buni jucători au fost Risto Radunovic, cel care a transformat cu siguranță două penalty-uri, și Valentin Gheorghe, autor al unei superexecuții din loivtură liberă. Vedetele Tamaș și Budescu au primit 8, respectiv 6. 

ASTRA - CFR 3-2 // NOTE GSP Cealaltă față a campioanei! 4 jucători au fost corigenți » Cât au primit Dan Petrescu și Colțescu + cine a luat 9

Vezi și: 

EXCLUSIV Conducerea campioanei a răbufnit la miezul nopții: „Ce caută un asemenea om în arbitraj? În fotbal e ca în politică, trăim vremuri incredibile

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
921626714563193
Ciursas Felix  •  01 Septembrie 2019, 11:05

Coltescu 6? Caricaturi in peisajul jurnalistic. Care, oricum, este virusat de prostie infinita!

cfrinho
cfrinho  •  01 Septembrie 2019, 11:09
Postat de Manuel Băcilă pe 01 Septembrie 2019, 10:57

Bai jurnalistilor! CFR nu a ratat calificarea in CL! CFR s-a calificat in Europa League! Baietii de la CFR nu erau nervosi in primul minut, au devenit nervosi la stilul infect de arbitraj. Voi ati vazut cum se arbitreaza in Europa? Pentru Coltescu nici nu exista nota in catalog pentru prestatia de aseara!

Coltescu a provocat!!! A exagerat culoarea cartonaselor rosii, fiindca la fiecare se impunea galben, nu rosu. Un arbitru trebuie sa fie si un moderator, adica sa negocieze cu jucatorii si cei de pe bancile de rezerva pentru ca publicul sa vada un spectacol fotbalistic. Arbitrul trebuie sa ofere conditii de spectacol pentru public! Dar cand dai 3 rosii care trebuiau sa fie toate 3 galbene atunci e clar ca esti un simplu provocator si ai interese ascunse. Dar, presa nu vorbeste despre lucrurile astea, au si ei interesele lor ascunse, din pacate. Asta e, traim in Romania, oricum, CFR va castiga si acest campionat, asa ar fi logic, fiindca putem alinia doua echipe de valori egale la acest moment.

gabir
gabir  •  01 Septembrie 2019, 11:13

Coltescu a dat 2 penalty-uri aiurea. La primul trebuia repetata lovitura liberă deoarece mingea era in mișcare când Tamas a lovit mingea iar la al doilea trebuia data obstrucție la portar. Jucătorii de la CFR au fost foarte calmi pana când Coltescu a stricat meciul! Omul asta trebuie neaparat sa fie vedeta meciului și uite ca a reușit! Nu înțeleg cum de mai arbitrează la câte meciuri a stricat?!? Pe bune? Nota 6!?!? Ce meci ai văzut domnul ziarist?

Vezi toate comentariile (19)
Comentează