FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - CRAIOVA 1-0

ASTRA - CRAIOVA 1-0 // Ioan Niculae îl „înțeapă” pe Șumudică: „Bogdan Andone făcea, de fapt, pregătirea. Nu am mai avut așa ceva”

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 decembrie 2019 23:04

Ioan Niculae (65 de ani), patronul Astrei Giurgiu, visează din nou la titlu după ce echipa sa a bifat, contra Craiovei, 1-0, cea de-a opta victorie consecutivă în Liga 1. Astra a ajuns pe primul loc în Liga 1, cu două puncte peste CFR Cluj.

Imediat după finalul meciului cu CS Universitatea Craiova, Ioan Niculae a ţinut să-l laude pe tehnicianul Bogdan Andone, antrenor numit la începutul lunii octombrie, după demiterea lui Dan Alexa. 

„Echipa merge foarte bine. Nu vom putea face nimic fără să strângem din dinți. Sigur că ne gândim la titlu, de ce să n-o facem? Dacă nu voiam să facem o echipă bună, nu aș fi făcut aceste transferuri. Avem un lot de jucători destul de echilibrat. 

Şi mai avem ceva, un antrenor excepțional, pe Bogdan Andone. El a mai antrenat la Astra, în perioada Șumudică. Să știți că Andone făcea, de fapt, pregătirea echipei și atunci. Din ce spun Dani Coman şi oamenii din club, n-au văzut în ultimii ani un om atât de metodic precum el. Nu are dușmănii, vrea să alcătuiască mereu cea mai bună echipă. Uitați-vă și voi ce fac Alibec și Budescu, cum să nu-i chemi la echipa națională?”, a declarat Ioan Niculae, la TV Telekom Sport.  

Astra încearcă să repete performanța din sezonul 2015-2016, în care a câștigat, sub comanda lui Marius Şumudică, primul și singurul titlu din istorie. Giurgiuvenii mai au în vitrină o Cupă (2014) și două Supercupe ale României (2014 şi 2016). 

Vezi AICI toate detaliile de la partida Astra - Craiova!

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (19)
vladutz13
vladutz13  •  09 Decembrie 2019, 03:03

Daca Becaliotul este interzis pe multe televiziuni de ce nu este interzis si Niculae?? Omul nu este la fel de celebru dar este la fel de daunator. Isi trateaza angajatii ca pe ultimii sclavi. Si-a facut toata averea devalizand companiile din perioada comunista si apoi securistic sugand in continuare statul prin subventii deplasate...

mateodamiano7
mateodamiano7  •  08 Decembrie 2019, 23:33

Vanatorul asta de elefanti, acest escroc, nu era la inchisoare? Sau a scris ceva carti despre safari in jungla si a iesit cu aplauze si cu averea sifonata intacta?

tatastrumf
tatastrumf  •  09 Decembrie 2019, 00:55
Postat de burgman pe 08 Decembrie 2019, 23:22

Securistule, nu ai cum să iei tu titlul. Scopul este să ajungi în playoff și acolo să începi să trântești meciuri cu dedicație, Gigi și cine o mai fi!

Ai gresit comentariul, Astra a fost infratita cu Dinamo si CFR contra Stelei, a batut Steaua pe unde a prins-o , si tu visezi blaturi cu Gigi :)))))))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează