FOTBAL  »  Superliga  »  ASTRA - FCSB 2-1

ASTRA - FCSB 2-1 // Gigi Becali, criză de furie și atac xenofob: „Înseamnă că trebuie să ia CFR campionatul. Istvan Kovacs e o mizerie de om! Să se ducă la el în Ungaria”

Gigi Becali
Gigi Becali

Articol de GSP - Publicat luni, 05 august 2019 23:47

FCSB a pierdut pe terenul Astrei Giurgiu, 1-2 (Oaidă 28 / Gheorghe 20, Alibec 75, iar Gigi Becali, finanțatorul roș-albaștrilor, a acuzat în termeni duri arbitrajul lui Istvan Kovacs.

Latifundiarul crede că centralul ar fi trebuit să dicteze două penalty-uri în favoarea echipei sale. 

„Asta e, ce să facem? E moarte de om ce s-a întâmplat în această seară? Nu e. Kovacs era cel mai bun arbitru, dar am avut penalty-uri nedate. Ce să mai facem? Înseamnă că trebuie să ia CFR campionatul. Vom juca în Europa și vom termina pe locul pe care îl vor ăstia de la Federație.

Dacă avem două penalty-uri și nu le primim, ce să facem? E determinant ce s-a întâmplat. Am primit un gol dintr-un fault în atac și am avut două penalty-uri nedate. Nu mă mai interesează nimic în rest. Echipa mea a jucat extraordinar!”, a spus Becali, la TV Digi Sport. 

Aflat în studio, Ion Crăciunescu, fost mare arbitru, a confirmat că FCSB ar fi trebuit să primească penalty-urile invocate de Becali.  

Patronul FCSB-ului a avut și un derapaj xenofob la adresa arbitrului Isvan Kovacs, din Carei: „Și-a bătut joc de munca copiilor ăstora. Nu ți-e rușine? Mizerie de om. Fault clar în fața lui, ce greșeală? Dacă nu l-a văzut, să se ducă la el acasă, în Ungaria”.

„Vom avea alt antrenor la meciul cu Mlada Boleslav. Poimâine în mod sigur sau poate mâine. În pole-position e Conceicao. Mi-au spus alți oameni că trebuie să-l iau. Noi jucăm cu Guimaraes în play-off-ul Europa League, iar el cunoaște bine acea echipă. Plus că el cunoaște și CFR Cluj bine. Conceicao va face totul, de asta vine. El face totul, nu mă bag peste el. Nu mă mai bag deloc. Sunteți mulțumiți?”
Gigi Becali

Vezi AICI toate detaliile de la meciul Astra - FCSB 2-1

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (120)
368352650018277
Cluj Cluj  •  06 August 2019, 07:53
Postat de Cristian Guidea pe 06 August 2019, 07:51

Acest Isvan Kovacs este la al nu stiu catelea arbitraj scandalos! Chiar nu pote fi penalizat de FRF?? Desigur, mesajul lui Becali ref Ungaria este un pic exagerat, dar cum poti comenta un arbitraj odios si care intradevar avantajeaza CFR ul, plina de de staff de nationalitate maghiara!

Se pare ca toate clonele oierului au acelasi intelect cu el. Nu vi se pare ca deja e distractiv cum suteti voi dezavantajati si cu botosani si cu astra si cu alashkert... Toata lumea are ceva cu voi, care jucati minunat dar nu va lasa nenorocitii aia cu fluier sa castigati :))))))

caoradea
caoradea  •  06 August 2019, 08:05

Gigiskert sa mearga in Macedonia si sa ne lase in pace cu observatiile lui xenofobe, inutile... Iar astia de la Digi sa nu mai primeasca nici un ban de la el pentru ca il suna zilnic. Cu Hermanstadt cum a castigat ? Ar trebui sa aiba maximum 1 punct dp primele 4 etape ! Si el vorbeste ...

blatistu49
blatistu49  •  06 August 2019, 07:51

Kovaci campionatul trecut a favorizat ciobanul fluierind intr un singur sens plus inventind penaltyuri ptr el iata cum nu mai executa simularile lu TANASE deja ciobanul e deranjat TANASE e un trisor ar trebui meci de meci avertizat cu cartonase nu are nici bun simti e un pacalici al fotbalului

Vezi toate comentariile (120)
Comentează