LIGA 1  ·  ASTRA GIURGIU

ASTRA GIURGIU // TAS a dat decizia în cazul depunctării Astrei!

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 21:37

Astra Giurgiu a pierdut apelul făcut la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne și rămâne cu 40 de puncte în clasamentul Ligii 1.

Astra Giurgiu a fost depunctată la finalul anului trecut de Comisia de Apel pentru acordarea licenței cluburilor, din cadrul FRF, cu 3 puncte, din cauza datoriilor financiare către ANAF. 

Oficialii giurgiuveni rămăseseră cu o singură cale de atac, la TAS. 

Decizia a venit cu o zi mai devreme decât data programată, conform TV Digi Sport, și este una defavorabilă. Astra nu își recuperează punctele pierdute!

Astra are emoții pentru play-off

Astra a pierdut ambele meciuri disputate în 2020 și ocupă în acest moment locul 4 în clasament, cu 40 de puncte. Giurgiuvenii au au avans fragil, de doar 3 puncte, față de Gaz Metan, formație care pândește play-off-ul. 

Vezi și:O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (90)
id45  •  14 Februarie 2020, 20:14
Postat de grim_reaper_cu_tesla pe 14 Februarie 2020, 09:06

Bah ...astia din redactie ..ati postat toata nosptea mai mult decat postacii ....ce viata aveti ...cum bah sa te angajezi postac...si scrii ca prostul ca fcsb este steaua ...

Bah , generatia zen , men ... care stati toata ziua pa telefon si munca canci ... nosptea ... asa cum ai scris ... fcsb e STEAUA , chiar daca un ... face pe nebunul ! Dar la voi ... insolventa ... cum ati rezolvat-o ? Nu cu cumva cu un penal fugit afara ??? aud ?

Andrei Ionescu  •  14 Februarie 2020, 10:12

Depunctarea din motive financiare si din alte motive ce nu tin de ceea ce fac echipele in teren este o prostie! Cum sa-i furi punctele castigate pe teren? Cum? Ce legatura are datoria la fisc cu munca antrenorului si efortul jucatorilor in teren? E o prostie acceptata de UEFA si de FIFA? Tot o prostie ramane!

grim_reaper_cu_tesla  •  14 Februarie 2020, 09:06
Postat de jack_the_stripper pe 14 Februarie 2020, 07:53

Nu vorbi de teslă, că uite ce-a pățit „pretinu'” tău cel grim și reaper. Și nu-și mai revine...

Bah ...astia din redactie ..ati postat toata nosptea mai mult decat postacii ....ce viata aveti ...cum bah sa te angajezi postac...si scrii ca prostul ca fcsb este steaua ...

Vezi toate comentariile (90 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1