FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac al lui Ilie Năstase după ce Steaua a trecut la numele de FCSB » Le declară război celor de la CSA: "Nu pot accepta așa ceva!"

Florin Talpan
Florin Talpan

Articol de GSP - Publicat joi, 30 martie 2017 19:53

Ilie Năstase a reacționat și el după ce Steaua a decis să ceară schimbarea numelui oficial în FCSB. Fostul mare jucător de tenis spune că echipa Armatei nu-l va reprezenta niciodată. 

"Pentru mine întotdeauna va exista Steaua. Nu mă poate contrazice nimeni. Nu îmi pot închipui așa ceva. E tragic ce s-a întâmplat. Așa cum e Gigi Becali, a ținut echipa asta 15 ani.

De ce nu a luat CSA echipa acum 15 ani? Domnul ofițer a semnat niște acte, toate contractele. Atunci nu-i mai tremura mâna? Nu vă bateți joc de mine! Din bănuții lui a făcut ce a făcut cu acest brand. L-a ținut sus, acolo! Echipa Armatei nu mă reprezintă. Îmi pare rău de Lăcătuș.

Sunt de 60 de ani la Steaua! Nu pot accepta așa ceva. Îmi pare rău să spun asta. Echipa Armatei va fi susținută din bani publici? De unde vin? Cine face contract cu o echipă din Liga a 4-a? Sponsorii vor echipe campioane, de top. La ce folos să dea bani la Liga a 4-a?

Când am vrut să mă întâlnesc cu domnul ministru, nu a acceptat. I-am zis acum, nu peste doi ani și jumătate", a zis Ilie Năstase la TV Digi Sport.

FCSB se întoarce oficial pe Ghencea! Mihai Stoica a făcut anunțul: „Da, sigur! Pe 6 iulie vom juca acolo”

FCSB poate pierde „un jucător excepțional” » Au început negocierile: „E diferență mare între ce solicită și ce e dispus Gigi să ofere!”


Comentarii (54)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  30 Martie 2017, 20:30

bietul Nastase, cat sufera.. este greu sa te impaci cu ideea ca ceva drag a murit. unii se resemneaza greu sau niciodata. evident, celor ca ei, suferinta le produce daune majore. ideal ar fi sa uite, sa reduca tragismul, sa echilibreze durerile interne... mirosul de tamaie, atat de persistent pe forum. sTeaua RIP, momentan. asa ca AMIN ! iar singura speranta este ca ea sa fie Iisus si sa reinvie !..) ps - dincolo de ironii firesti, fara marile branduri, dispare chiar futbolul romanesc. expresia no uno o reprezinta nationala de impotenti si mascarici, eterna producatoare de meciuri nule la propriu si la figurat.

ando89
ando89  •  30 Martie 2017, 21:20
Postat de sooos1ck pe 30 Martie 2017, 21:14

Vorbesti ca un individ crescut in sptalele blocului, nu trebuie sa-ti dovedesc nimic, du-te si vezi-ti de echipa ta de 2 lei!

Iosife, vorbesc civilizat și mai ales onest. Să moară părintele Arsenie dacă n-am dreptate:)) Ia-ți viteză ipocritule!

sooos1ck
sooos1ck  •  30 Martie 2017, 21:14
Postat de ando89 pe 30 Martie 2017, 21:03

Exercițiu de ipocrizie. Hai descrie în viziunea ta deontologica epoca jijică. Succes:))

Vorbesti ca un individ crescut in sptalele blocului, nu trebuie sa-ti dovedesc nimic, du-te si vezi-ti de echipa ta de 2 lei!

Vezi toate comentariile (54)
Comentează