FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Atac în tandem la adresa FCSB: „Oameni lucrați pe la spate, nu există respect! Până acum am tăcut”

Nicolae Dică, Mirel Rădoi și Massimo Pedrazzini
Nicolae Dică, Mirel Rădoi și Massimo Pedrazzini

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 ianuarie 2019 10:23

Massimo Pedrazzini și Ilie Stan, doi dintre foștii antrenori de la FCSB, au ieșit cu atacuri dure la adresa echipei patronate de Gigi Becali.

„Respectul e un cuvânt care la FCSB nu există. Eu îmi mențin amintirile plăcute. Am cerut două bilete la un meci și nu mi s-au dat. Puteam să le cumpăr, că nu era o problemă, dar e vorba de respect. E o persoană acolo care e foarte pricepută în fotbal, dar n-a lovit vreodată o minge de fotbal. Ei se bucură dacă te lucrează. Eu am văzut un lucru la FCSB: cum să lucrezi oamenii pe la spate. Am plecat cu un gust foarte amar de acolo. Niciunul nu are curajul să-ți spună totul în față.

Să vă mai spun un episod. După ce Gâlcă a câștigat acele trei trofee cu FCSB, șeful centrului de copii și juniori de la FCSB a fost invitat la petrecere, dar pe mine nu m-a sunat nimeni, deși eram și eu în cadrul centrului. Asta e forma de respect pe care o au cei de acolo. Ok, am fost plătit, dar unde e respectul?”, a declarat Massimo Pedrazzini la TV Digi Sport.

Ilie Stan l-a completat pe antrenorul italian: 

„Eu am vrut să mă duc la un meci al Stelei și n-am reușit să iau bilete. Nu pot să mă duc la Gigi să-i cer bilete. De multe ori mi s-a întâmplat, dar am tăcut din gură. Nu vreau să spun cine a refuzat să-mi dea bilete. Eu am făcut o mare greșeală când m-am dus la Steaua. El mi-a zis că toate lucrurile care se întâmplă trebuie să le știe împăratul”.

Pedrazzini (60 de ani) a pregătit FCSB în trei rânduri, din postura de „secund”: 2007, 2009 și 2017.

De partea cealaltă, Ilie Stan (51 de ani) a condus formația roș-albastră în sezonul 2011-2012.

Citește și:

Mirel Rădoi: „Există un fotbalist român care mă mai impresionează și acum” + Ce spune despre EURO U21

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
florar
florar  •  19 Ianuarie 2019, 13:25

Ma ofer sa le cumpar celor doi bilete la meciurile Stelei cu o singura conditie....Meciurile sa nu se joace la Bucuresti...Credeti cumva ca cei doi au cerut bilete la meciurile de la Voluntari sau Pitesti...?

mioriticul
mioriticul  •  19 Ianuarie 2019, 13:06

Nu vreți sa ne informați ci ce vorbeau pastorii între ei la ultima deplasare a turmelor de oi (insotite de cativa asini, capre cai si bovine) dinspre pasunile de munte spre pasunile de campie si lunci? Ca tot aia e.

andy_2008
andy_2008  •  19 Ianuarie 2019, 12:11

Doi oameni fara valoare vorbesc de alt NEVALOROS !!!!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close