FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - CFR 1-2

Atac la adresa arbitrajului după Sepsi - CFR: "Tot Chivulete a fost și-atunci!"

foto: Bogdan Bălaș
foto: Bogdan Bălaș

Articol de GSP - Publicat duminica, 28 octombrie 2018 23:20

Eugen Neagoe a ieșit la atac după înfrângerea cu CFR Cluj din prelungiri, scor 1-2. Fără să-i reproșeze o fază anume, tehnicianul covăsnenilor l-a taxat pe arbitrul Andrei Chivulete, despre care spune că a avut o manieră ciudată de a conduce meciul. 

"Sunt foarte supărat, am mai multe motive. N-aș vrea să vorbesc, ca să spun prostii. Am făcut un joc bun, în afara celor două cornere. Felicit băieții, e foarte dureros să pierzi așa cum am făcut-o noi. Asta e situația, n-am reușit să înscriem golul 2 când am avut ocazia.

A văzut toată lumea ce s-a întâmplat pe teren. Și eu muncesc, stau de dimineața până seara.

Nu sunt tratat așa cum e normal. N-am avut niciun penalty în 13 etape, singura echipă. Muncesc și eu, chiar dacă e frig, cald sau îngheț.

Ar trebui să fim mai respectați mai mult, pentru că am dovedit respect față de toată lumea. N-am vorbit urât cu nimeni, mi-am spus doar părerea la finalul jocului. Același arbitru, Chivulete, a fost și la meciul CFR pierdut sezonul trecut când a văzut de la 60 de metri că o minge a trecut linia porții", a zis Eugen Neagoe la Look. 

"La fazele fixe n-am fost atenți, acolo s-a scris istoria meciului. A fost un meci de luptă, e păcat că nu am învins, ne-am fi apropiat de primele locuri. Cred că ne putem mulțumi cu aceste 19 puncte" Florin Ștefan, fundaș Sepsi,  la  Look

"Cred că a fost penalty, l-am pierdut din marcaj și am fost nevoit să faultez. A fost o neatenție a noastră. După aspectul jocului eu cred că nu meritam să pierdem. Am dominat CFR-ul în multe momente" Gabriel Vașvari, mijlocaș Sepsi

Citește și: VIDEO + FOTO Dramatism în Sepsi - CFR Cluj » Campioana câștigă în 10 la Sfântu Gheorghe, după un penalty transformat în prelungiri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (65)
herman25
herman25  •  29 Octombrie 2018, 05:38

Victorie mertata CFR, restul e invidie gigista.

883135188391540
Popa Corneliu  •  29 Octombrie 2018, 13:21

Se vede si se simte "mana lui...Dancu", FRF a receptionat si se "lucreaza" cu Comisiile si "Serviciile" din dotare si bineinteles mass-media! Si uite asa campioana Romaniei este eliminata acum de Dudelange si mai anii trecuti de o echipa din Cipru! Si toate pentru a numai face performanta echipa oierului si pentru al elimina, el nefacand parte din Cooperativa echipelor de PRIMARII+PSD+SRI si deranjeaza! Talpanica, oportunist, se duce la "Maica Justitie", care va executa cu promtitudine "comenzile Politice!" Regia a fost buna, nimeni nu a vazut ca Sepsi a stat "capra" doar au acelasi "sponsor", Digi.hun! Capisci?

catalin_cj
catalin_cj  •  29 Octombrie 2018, 09:14
Postat de Marian Radu pe 29 Octombrie 2018, 08:24

Neagoe, lasa plinsul, in afara faptului ca arbitrii "trag" cu cfr-ul, si oamenii tai s-au vindut : ungur (vasvari) la ungur trage...de mina....

Interesanta opinie. Daca nu iei in calcul ca CFR-ul a luat 3 galbene si un rosu, toate corecte, ai avea impresia ca ai dreptate. In rest o ploaie de simulari din parte harghitenilor. Penalty-ul a fost clar ca lumina zilei, iar golul lui Omrani nu poate fi contestat de nimeni. Dar daca joaca CFR si curentul impotriva lor e format deja de ce sa nu mergem cu curentul. Nu l-am vazut pe Conceicao urland disperat la nici o faza, desi putea sa protesteze la cateva. Un antrenor care-si vede de echipa. Nea Goe asta in loc sa analizeze jocul echipei lui a analizat prost un arbitraj impecabil. Probabil ca arbitraj corect impotriva CFR-ului fara penalty acordat nu mai exista in viziunea unor purtatori de echipamente de antrenori. In rest nu ar fi de spus decat ca Arlauskis e portar. Cel mai bun din liga1 in acest moment.

Vezi toate comentariile (65)
Comentează