FOTBAL  »  Superliga  »  CSA VS FCSB

EXCLUSIV Avocatul aflat în tabăra celor de la FCSB, șocat de decizia Curții de Apel: „S-a creat un nou palmares!”

Virgil Boglea, în dreapta imaginii
Virgil Boglea, în dreapta imaginii

Articol de - Publicat luni, 23 octombrie 2023 18:13 / Actualizat luni, 23 octombrie 2023 18:31

Azi, Curtea de Apel a dat decizia în cazul procesului dintre CSA Steaua și FCSB privind palmaresul. Verdictul a stârnit multe contradicții între susținătorii celor două formații, iar Virgil Boglea, unul dintre avocații vicecampioanei, amplifică situația. 

Virgil Boglea, avocatul Asociaţiei Salvaţi Steaua, entitate aflată de partea FCSB, recunoaște că decizia este una potrivnică și afirmă că s-a creat un nou palmares, între 2003 și 2017, perioada în care în primul eșalon evolua formația lui Gigi Becali, dar sub denumirea de „Steaua”. În 2017, Becali a schimbat numele în FCSB.

Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”
CSA STEAUA VS FCSB
Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”

„Aștept motivarea Curții de Apel. Sincer, nu înțeleg cum s-a creat un nou palmares, din 2003 până în 2017, dacă nu au fost continuatori”, a spus Boglea pentru GSP.ro.

Surse din tabăra formației lui Gigi Becali consideră că decizia este una cinică și că, practic, din anul 1998 nu a mai existat clubul Steaua.

Curtea de Apel București, decizie în conflictul juridic CSA Steaua - FSCB

Admite apelul formulat de apelanta-pârâtă SC Fotbal Club FCSB (fostă Fotbal Club Steaua București). Anulează în parte sentința apelată și rejudecând: Admite excepția lipsei calității procesuale a reclamantului CSA în privința cererii având ca obiect dreptul la palmares pentru perioada 1998-2003 și respinge cerere în consecință.

Respinge cererea conexă privind constatarea dreptului de a utiliza, în perioada 2003-2017, palmaresul fostei echipe de fotbal profesionsit „Steaua București” ca neîntemeiată. Menține dispozițiile sentinței referitoare la soluția în privința constatării că palmaresul echipei de fotbal Club Sportiv al Armatei „Steaua București” din 1947 și până în 1998 aparține reclamantului CSA și referitoare la soluția dată cererii conexe vizând perioada 1947-2003.

Cele două părți pot depune recurs în 30 de zile de la comunicarea deciziei, care se va depune la Curtea de Apel București - Secția a III-a Civilă și pentru cauze cu minori și familie
- Curtea de Apel București

Certitudini după decizia de astăzi în conflictul CSA Steaua - FCSB

În urma deciziei de la Curtea de Apel, CSA Steaua rămâne cu palmaresul din perioada 1947-1998. 

Intervalul 1998-2003, cel pe care „militarii” doreau să îl obțină, rămâne în aer. Nu aparține nici celor de la CSA, nici celor de la FCSB!

Citește și alte știri despre conflictul CSA Steaua - FCSB: 

Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”
CSA STEAUA VS FCSB
Fanii CSA Steaua jubilează după decizia Curții de Apel București: „Mulțumim!”
Dragomir încearcă să explice ce s-a întâmplat cu Tavi Popescu: „Am auzit niște lucruri despre el. Să nu ajungă că Irinel Columbeanu!”
METROSPORT
Dragomir încearcă să explice ce s-a întâmplat cu Tavi Popescu: „Am auzit niște lucruri despre el. Să nu ajungă că Irinel Columbeanu!”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
Daniel_Andres
Daniel_Andres  •  24 Octombrie 2023, 14:12
Postat de freddy pe 23 Octombrie 2023, 21:32

:))) Încercând sa pari deștept și sa ma faci pe mine prost, le-ai făcut pilaf :))) Las o asa. E ok.

Asa e, scuze, acum îmi dau seama, textele mai mari de 3 rânduri îți cauzează dureri de cap ????. Nah, tu ești doar postac, pt tine logica, înțelegerea, etc nu prea au sens.

Covid78
Covid78  •  24 Octombrie 2023, 11:37

Ce să mai discutăm, fc fcsb a folosit ilegal marca Steaua. FRF trebuie sa anunțe oficial UEFA. fc fcsb trebuie să plătească prejudiciul și retrogradata în liga 4. Lucrurile sunt simple dar devin complicate când politica și infractorii au legea de partea lor .

Dobermannul
Dobermannul  •  24 Octombrie 2023, 10:55

Deci instantele civile au conchis inca nedefinitiv ca Becali n-a preluat Steaua cum i-au spus MApN, apoi FRF si UEFA care l-au tras in piept, sau care l-au ajutat sa se prezinte si sa aiba castiguri necuvenite pledand ca este, ceea ce nu era de fapt adica continuatorul Steaua Bucuresti. Ca ce altceva a fost cand a preluat pozitia Stelei in liga 1 si a primit palmaresul din 1947 pana in prezent cu binecuvantarea FRF si UEFA? Cupa campionilor europeni tronand si acum in posesia FCSB pe site UEFA. Pai asta nu mai e proces civil ci penal cu inculpati multi alaturi de Becali. Proces penal cu consecinte grave si in competitiile europene unde a beneficiat de pozitie favorabila necuvenita cu ajutor de foarte sus. Eu urez succes justitiei romane si o incurajez sa mearga mai departe.

Vezi toate comentariile (27)
Comentează