FOTBAL  »  Superliga  »  JUVENTUS BUCUREȘTI - FCSB 1-2

Bataia de la vestiare comentată de unul dintre protagoniști: "Am avut o discuție bărbătească. I-am zis ce am avut de spus"

Faza la care Nedelcu a atins mingea cu mâna! În albastru este Bărbulescu
Faza la care Nedelcu a atins mingea cu mâna! În albastru este Bărbulescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 august 2017 23:50

Valentin Bărbulescu și George Călințaru s-au luat la bătaie pe tunelul care duce la vestiare după înfrângerea suferită de Juventus București în fața lui FCSB, scor 1-2, când Călințaru a ratat penalty la ultima fază a meciului.

Bărbulescu susține că a avut o discuție bărbătească cu coechipierul său, însă spune că mâine se va împăca cu acesta și vor merge la bere.

"În 30 de minute Steaua a ajuns rarisim la poarta. Am avut ocazia să egalăm în minutul 90+5 și am bătut în așa hal. Cum să bați cu o așa lejeritate? Călințaru e un băiat extraordinar vă dau cuvântul meu de onoare, i-am și spus, puteai să dai 7 metri peste poartă, dar nu să dai așa.

Echipa a muncit mult. Poate data viitoare ne scoate el. Am avut o discuție bărbătească cu el la vestiare, i-am zis ce am avut de spus. Mâine vom bea o bere, așa e la fotbal. Prefer să-i zic în față să mă descarc", a declarat Bărbulescu.

...despre demisia lui Daniel Oprița: "Sper ca domnul Oprița să se răzgândească. El a adus echipa aici. Ce să facă antrenorul când ai 7 ocazii și nu o bagi în poartă? În ultimele 3 meciuri echipa a arătat bine".

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (16)
king.baldwin
king.baldwin  •  20 August 2017, 08:50
Postat de king.baldwin pe 20 August 2017, 08:45

Vă plac scărțele apărate de portarul decăcat Niță în finalurile de meci de cumetrie !!? …. Vai de fotbalul din România condus de mafioții de la FRF și Ligă, Iorgulescu, Burleanu, Deaconu și de Gigi Becali !!@

fcsbeaua a ajuns din intâmplare prin careul adversarului! Noroc cu dărnicia imensă a lui Călințaru!!?? Dc s-au ascultat telefoanele am fi curisi sa stim cine a sunat de la fcsbeaua înainte de penalty si ce sume s-au rostit!! Ca sa aiba farmec fotbalul de cumetrie becaloid!

observator_federal
observator_federal  •  20 August 2017, 08:49
Postat de corectu pe 20 August 2017, 07:45

Cu un autogol,o bara(Budescu)si ei vroiau un punct?E o viitoare retrogradata.Si nu sunt rautacios.

Cu un gol (al 4000 -lea in prima divizie, deci memorabil...) marcat dupa fault in careu asupra ultimului aparator si cu o ratare monumentala de penalty de doua puncte in ultimul minut de pomina a adversarului care a dominat meciul desi ocupa ultima pozitie in clasament, FCSB se autointituleaza echipa fanion a fotbalului românesc? In ce hal a ajuns fotbalul românesc?

whiteredarad
whiteredarad  •  20 August 2017, 11:22

Acordati , unuia fara valoare aratata, prezumtia de a fi "destept" si de a fi ratat de buna voie penalty-ul ( zic unii ca ar fi luat si....bani - pai se stia ca va fi penalty ? ). Omul si-a aratat valoarea minima, in astfel de cazuri, iti iei un colt si dai tare, pe jos , acolo. Poti rata, dar nu asa ca si Calintaru. *In fond el a luat echipei doar un punct, dar meciul nu l-a pierdut (doar) el

Vezi toate comentariile (16)
Comentează