FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a exasperat un jucător: "Nea Gigi, nu mă mai suna!" » Ce spune patronul FCSB despre Alibec: "De asta plânge"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 22 noiembrie 2017 11:24

Gigi Becali vrea să impună o disciplină de fier la FCSB și le-a ordonat jucătorilor săi să nu mai fumeze.

Patronul FCSB a dezvăluit că l-a convins pe Florinel Coman, 19 ani, să nu mai fumeze după ce l-a sunat întruna.

"Florinel Coman deja nu mai trage niciun fum de țigară. L-am sunat câteva zile la rand și mi-a zis «nea Gigi, nu mă mai suna că nu mai fumez». Cred că Florinel poate fi jucător de zeci, sute de milioane. Și Benzar s-a lasat de fumat". 

"nu mă mai înțeleg cu alibec"

În plus, Becali a vorbit și despre atacantul Denis Alibec, care și el fumează, și a explicat de ce crede că a plâns atacantul la meciul Beer Sheva.

"Le-am zis «Bă, nu vă mai luați după Alibec că ăstuia nu mai am ce să-i mai fac, cu ăsta nu mă înțeleg». Dar în cantonament nici el nu fumează. La FCSB orice fum e 5.000 de dolari.

Alibec chiar dacă joacă prost el zice că el e cel mai bun. Nu ai ce sa faci. El când joacă cel mai prost zice că el a fost cel mai bun de pe teren și că a jucat prost echipa. Credeți că a plâns că n-a jucat bine el? Nu, el a plâns că el a fost cel mai bun, de a fost schimbat", a spus Gigi Becali la Pro TV.

"Dacă vine cineva acum și îmi dă 20 de milioane pe Florinel Coman, nu îl vând. Pe cuvântul meu. Eu vreau 80-100 de milioane!"Gigi Becali, ieri, la TV Digi Sport

"Coman nici nu lumina stinsă nu seamănă cu Mbappe. El e jucător de 3-400.000 de euro, nu de milioane de euro"Cornel Dinu

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
1320590467969555
Alex Slaniceanu  •  23 Noiembrie 2017, 15:56

Adevarul e ca daca ii pune cineva lui Jiji 20 de milioane pe masa pentru Coman, Alibec si inca 3 jucatori, intai face preinfarct, apoi bea o galeata cu apa cu zahar, isi intreaba slugile daca e filmat cu camera ascunsa si daca aia chiar vorbesc serios, apoi ii face imediat imputernicire lui Meme sa semneze in locul lui pentru ca el a paralizat de emotie. Jiji are probleme mari la mansarda dar cum tot staff-ul lui fcsb are, de aia nici nu-si da seama.

abeld1
abeld1  •  22 Noiembrie 2017, 15:24

Sunt sigur ca faptul ca ciobanul îl suna zilnic sa se lase de fumat e foarte tentant pentru Barcelona, Real Madrid, PSG etc. Asta cred ca ii ridica prețul la 20 de milioane si 300 de mii. Jucătorii romani sunt o adunătura de betivi cu ifose de vedeta in cap

claudiu.h12
claudiu.h12  •  22 Noiembrie 2017, 12:12

Ca mare dreptate mai are Dinu Cornel

Vezi toate comentariile (4)
Comentează