FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali a pus ochii pe încă un jucător de la Viitorul: "E singurul care mă interesează" » Ce zice despre jucătorii transferați în vară

Articol de GSP - Publicat marti, 03 aprilie 2018 12:14

Gigi Becali a vorbit din nou despre jucătorii pe care i-a transferat de la Viitorul,  criticându-i pe aceștia, și a dezvăluit pe cine mai vrea la FCSB de la echipa lui Gică Hagi.

"Nu mă interesează Mățan sau Băluță. Singurul care mă interesează este Alexandru Cicâldău. Dar nu vreau să vorbim despre transferuri că nu are rost.

Eu credeam că jucătorii luați de la Viitorul (n.r. Benzar, Coman și Nedelcu) vor crește și că voi lua zeci de milioane pe ei. Dar în loc să crească, ei dau înapoi. Nu știu ce să zic. Nu-mi pare rău de ce fac. Dacă dădeam banii către altcineva mă ofticam. Da, mă gândesc că am dat prea mulți bani pentru ei. Dar i-am dat banii lui Hagi și nu mă oftic. Ce face el nu face nimeni", a spus Gigi Becali la Pro X.

  • Alexandru Cicâldău este un mijlocaș central de 20 de ani și a debutat în naționala României.
  • Este cotat la 700.000 de euro și a fost promovat de la Academia Hagi în ianuarie 2016. În acest sezon are 26 de meciuri în Liga 1.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (11)
ando89
ando89  •  03 Aprilie 2018, 14:19

Dacă Hagi nu-i dădea o sută de mii de dolari în 90, jijica era si acum un biet crescător de animale. Așa, el crede că este crescător de superfotbaliști, cumpărați ieftin de la nașu și căliți de marele psiholog în unitatea de război, pentru a fi revânduți cu zeci și sute de milioane de euro marilor cluburi. Deocamdată bieții băieți s-au ales doar cu supranume pompoase, jijica ba se bate azi cu Real, mâine nu mai înțelege nimic și iar se lasă de fotbal:))

valeri_gazaev100
valeri_gazaev100  •  03 Aprilie 2018, 13:42

* Propun sa mergem putin pe firul logic. Scenariul 1 (SF) . Gigi plateste 5 milioane si se asteapta sa primeasca (intr-un viitor mai mult sau mai putin indepartat) 100 de milioane (in prostia lui el chiar crede ce spune). In cazul asta ar fi o investitie buna pentru el , nu ? dar pentru Hagi ar fi ok sa primeasca 5 mil pe fotbalisti de 100 ? Hagi care i-a format si i-a facut fotbalisti la Viitorul ? Scenariul 2. (mult mai plauzibil) Gigi plateste 5 milioane, fotbalistii stagneaza sau regreseaza (cazul de fata - asa se intampla cu majoritatea jucatorilor la clona fara certificat de identitate sportiva fc fcsb). La revanzare nu-si scoate banii investiti. Acum Hagi e tepar ? l-a tras in piept ? Prieteni, uitati-va la reactia ciobanului. Tot el e ala milostiv, "Da, mă gândesc că am dat prea mulți bani pentru ei. Dar i-am dat banii lui Hagi și nu mă oftic. Ce face el nu face nimeni". Ce parvenit....

nebraska
nebraska  •  03 Aprilie 2018, 13:26
Postat de andrei.f pe 03 Aprilie 2018, 13:21

Gigi, nu se învaţă minte după ţepele luate cu Coman, Nedelcu !

Daca nu asculta de voi, slujitorii......

Vezi toate comentariile (11)
Comentează