FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali dezvăluie ce probleme au Dică și MM: "Mi-au cerut părerea! Un jucător de valoare stă pe bancă" » Despre cine spune că a crescut cel mai mult

Articol de GSP - Publicat miercuri, 05 iulie 2017 16:09

Gigi Becali a dezvăluit cum va arăta echipa roș-albastră și a spus că antrenorul Nicolae Dică are probleme în alcătuirea primul "11" pentru că mijlocașul Ovidiu Popescu a arătat o formă foarte bună în cantonemt.

"Singurul jucător de valoare din atac care va sta pe banca este De Amorim. Teixeira va juca la mijloc. Bine, el va juca în banda dreapta în meciurile din cupele europene, în locul lui Man.

Mihai Stoica mi-a zis că Ovidiu Popescu a crescut foarte mult și că lui Dică îi e foarte greu. Nu știe ce să facă. M-au întrebat și pe mine cum văd echipa. Eu zic că prima dată trebuie să joace cei care câștigă meciul.

După aceea să joace cei pe care îi pot vinde. Ovidiu Popescu are 23 de ani. Dică și MM au zis că Ovidiu Popescu, Pintilii și Teixeira vor juca săptămânal, nu din 3 în 3 zile", a spus Becali la TV Sport ro.

Echipa probabilă FCSB: Niță - Pleașcă, Bălașa, Larie, J.Morais - Pintilii, Teixeira (Ov. Popescu) - Man, Budescu, Fl. Tănase - Alibec.

Citește și: Becali s-a enervat pe un jucător și l-a făcut praf la TV: "Ce vorbești, mă? Așa valoare ai? Nu dă un club 30.000 de euro pe tine?"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (12)
6.6.6
6.6.6  •  05 Iulie 2017, 16:25

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ion_palnie
ion_palnie  •  05 Iulie 2017, 16:18

Stapinul nostru nea gigi ne ofera branzoaice delicioase chiar daca pierdem calificarea in grupe si e bine. Hei hei hei! ! !

valyomanyd
valyomanyd  •  05 Iulie 2017, 18:46

Ov. Popescu a crescut foarte mult :))) Si de ce nu-l transfera la sectia de baschet sau volei ? :)))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează