FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA

Becali e sigur de titlu, dacă o bate pe CSU Craiova: "Minciuna și greșeala nu sunt practică!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 13 mai 2017 19:08

Gigi Becali ajuns la Arena Naționala, pentru FCSB-CSU Craiova, și a declarat încă o dată că echipa sa va câștiga campionatul dacă va avea același număr de puncte cu Viitorul.

  • LPF spune că într-un sezon sunt două campionate diferite, iar la final, în lupta pentru titlu dintre două combatate aflate la egalitate de puncte, contează doar meciurile directe din play-off, acolo unde Viitorul este avantajată față de FCSB;
  • FCSB spune că este un singur campionat și că trebuie să conteze toate cele patru meciuri directe, din sezonul regulat + play-off, citând art. 29 din ROAF. (detalii aici)

"Am emoții, pentru că e finalul unui an de muncă, care poate aduce milioane. Se poate întâmpla orice, sunt 3 meciuri cu emoții pentru toată lumea. Nu mai e vorba doar de primele locuri, ci de toate 3.

FRF omologează rezultatele la final. Pe mine nu mă interesează ce zice Liga. Eu citesc regulamentul. Se iau meciurile directe dintre noi și Viitorul, care sunt patru, în sezonul regulat și play-off. Dacă batem pe CSU Craiova, ne bucurăm pentru campionat. Este clar ca lumina zilei, e 100% clară situația! Să dea Dumnezeu să nu ajungem acolo.

LPF a făcut o greșeală în sezonul trecut, în play-out, și acum spune că felul lor de a calcula a devenit practică. Nu, minciuna și greșeala nu pot fi practică! Regulamentul este clar. Sunt 4 jocuri între Viitorul și noi în campionat. Nu sunt două campionate, cum spune Liga.

Dacă Steaua ajunge în situația asta ciudată la finalul meciurilor, fac hârtie la TAS. Dacă ajung la egalitate cu Dinamo, ea e pe locul 2", a spus Becali la TV Sport ro.

 Vezi AICI toate detaliile de la cele trei meciuri

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (28)
armenteros
armenteros  •  13 Mai 2017, 23:55
Postat de merace pe 13 Mai 2017, 21:53

Ce mai cauta in fotbal Gigi Becali dupa ce a facut puscarie pentru trucat meciuri cu valiza?! De ce l-a primit indarat Liga indarat?! Sa fie fiindca erau complici dinainte?!

Se pare ca nu ai inteles nimic.

665090843623834
Ga Briel  •  13 Mai 2017, 22:33

Nu a fost nicio greseala...in editia 2015/2016 CSM Iasi a fost mai buna decat CSU Craiova in toate cele 4 meciuri!!!

merace
merace  •  13 Mai 2017, 21:53

Ce mai cauta in fotbal Gigi Becali dupa ce a facut puscarie pentru trucat meciuri cu valiza?! De ce l-a primit indarat Liga indarat?! Sa fie fiindca erau complici dinainte?!

Vezi toate comentariile (28)
Comentează