FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Becali își poate lua gândul de la Băluță: "Le transmit să aștepte până anul viitor"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 august 2017 00:27

După ce FCSB s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, Gigi Becali a anunțat că este gata să plătească trei milioane de euro pentru aducerea lui Băluță, dar președintele celor de la CS U Craiova exclude această variantă.

Marcel Popescu a afirmat că oltenii rămân fideli strategiei de a vinde un singur fotbalist în fiecare perioadă de transferuri și i-a transmis patronului stelist să aștepte până anul viitor.

"Nu pot să-l împiedic să facă o ofertă. Dar pe noi nu ne interesează să vindem. Politica de a vinde doar un jucător pe an mă determină să le transmit celor de la FCSB să aștepte până la anul", a spus Marcel Popescu la TV Dolce Sport.

"Cumpăr jucători ca să fie la Steaua. Poate dau 3 milioane pe Băluță. Ipotetic vorbind"
Gigi Becali

CS U Craiova a fost eliminată din al treilea tur preliminar al Europa League de AC Milan, cu scorul general de 0-3, după ce milanezii s-au impus cu 1-0 la Severin și cu 2-0 pe San Siro.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (27)
stefan..
stefan..  •  04 August 2017, 09:02

Craiova si-a asumat dreptul de a vinde doar afara, excluzand "filiera" Gigi Becali. Mai timid, la inceput (Vatajelu), apoi convingator (Ivan). Revenirea onoranta si onorabila in Europa, dupa 17 ani, este un punct de cotitura. De acum inainte lucrurile pot merge normal. Cu o singura conditie: munca si profesionalism. Poate si cu a doua: revenirea pe "Oblemenco".

valentinn10
valentinn10  •  04 August 2017, 03:01

Baluta si bai popescule, lasati-ne frate, voi nu stiti de gluma, gata, ce v-ati zis, l-am pacalit pe fraier. Fiti cuminti bai ca GIGI face misto de voi, auzi 3 milioane dar nu stim daca-l dam, dar cine-l ia, ne mai trebuie un Elton?, nu, merci...

1209031362494583
Ovidiu Filip  •  04 August 2017, 01:52

ONORABIL CRAIOVA!!!! Campioana si luat 4 de la Cipru,echipa de pe locul 6 din Romania si a luat 3 de la a 2 a cea mai titrata echipa din Europa!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează