FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali lansează o ipoteză incredibilă: "Am impresia că sunt blaturi! Mă duc să vorbesc cu Burleanu"

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 iunie 2018 08:56

FCSB a pierdut la limită titlul în fața celor de la CFR Cluj, însă Gigi Becali a lansat ipoteza conform căreia ar fi fost informat că echipa sa n-ar fi fost lăsată să câștige campionatul.

"Cineva mi-a spus că, dacă aş fi câştigat campionatul, oricum nu l-aş fi câştigat! Că sigur s-ar fi întâmplat ceva. Probabil, la comisii, nu ştiu. Aşa mi-a spus cineva, că luam degeaba titlul", a declarat Becali la TV Digi Sport.

Patronul roș-albaștrilor se ia și de comisiile FRF pe care nu le înțelege de ce nu rezolvă mai repede cazul Omrani, jucător dorit insistent de Becali, dar și de CFR Cluj.

"Ce tot amâni atâta la comisii cu Omrani? Vrei să îl sperii pe jucător, să semneze iar şi să îl ţii? Ce înseamnă asta, de ce nu se dă verdictul? Noi nu semnăm cu Omrani până nu e hotărârea finală. O să mă duc la Burleanu să îi spun că nu e normal să plimbe 3 luni hotărârile. Hai să curăţăm fotbalul, mă bate gândul că e ceva la mijloc, că au blaturi", a adăugat Becali.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (42)
conasu_boeru
conasu_boeru  •  30 Iunie 2018, 20:08

Da....au fost !!! Șapte meciuri la rând cu Viitorul !!! Poți să le spui asta !

916255125223575
Fotbal Club Bibliotecarii  •  30 Iunie 2018, 15:42

din pacate se doreste ca becali sa iasa din fotbal, pentru ca sa puna mana mafiotii din armata pe fcsb. asta era ideea. iar cat despre castigarea unui titlu de campion, aici e cam discutabila treaba. insa, in cazul lui omrani, nu inteleg cum se poate taragana un verdict atat de clar? sse incearca o musamalizare, se incearca sa nu poata fi declarat liber de contract. in alta ordine de idei, vreau sa le spun celor care il contesta pe gigi becali, ca fara el, fotbalul romanesc ar fi fost in insolventa. va reamintesc ca atunci cand u craiova a lui mititelu isi dadea ultima suflare fiind dezafiliata abuziv de frf, becali cumpara jucatori de la mititelu, nu ii lua liber de contract. va reamintesc ca becali a salvat de la dezastru pe astra cumparandu i pe alibec si budescu. si exemple sunt multe. cfr este egal pentru mine cu separatismul maghiar, cu sovinismul, echivalentul kosovo ..... din pacate veti vedea ca am dreptate. cfr si pepsi sf ghita, ar trebui dezafiliate pentru ca sunt sustinute de guvernul de la budapesta

minell73
minell73  •  30 Iunie 2018, 15:05
Postat de Radu Fifea pe 30 Iunie 2018, 10:24

Esti in eroare copile. Steaua/FCSB a castigat 3 campionate consecutiv, 2 cupe si o cupa a Ligii in ultimii 6 ani si a terminat de 3 ori pe 2. In perioada Sandu-Dragomir n-a avut niciodata astfel de rezultate la nivel national. La nivel de Europa, rezultatele sunt cam aceleasi. Gigi, spre disperarea ta si a altora cu mintea ca si a ta, este de departe cel mai ravnit patron de fotbal de la noi. Asta-i si motivul pt. care aveti atata adversitate fata de el.

Măi cal bătrân cu zãbala in gură. Chiar esti atat de atotstiutor in toate cele? Vezi ca am scris mai jos profilul suporterului fcsb-ist. Adica suporterii echipei no name.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează