FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali, mesaj tranșant pentru Dan Petrescu: "Eu nu angajez stăpâni, ci angajați. Asta vreau de la un antrenor"

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat joi, 11 mai 2017 21:18

George Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a comentat posibilitatea ca Dan Petrescu să devină antrenorul echipei în vară, în cazul în care Laurențiu Reghecampf va părăsi gruparea roș-albastră. 

" Dan Petrescu nu cred că vine. Voi știți cum e la Steaua. Eu nu-mi angajez stăpâni, eu iau angajați. Dacă vine și îmi spune: «Băi, Gigi, vezi-ţi de treaba ta, eu răspund», atunci, eu îi zic: «Te las șase luni, facem o convenție, dacă după șase luni nu ești pe primul loc la șase puncte de al doilea, atunci cade convenția».

Eu sunt băiat deștept. Eu vreau un antrenor care să-mi garanteze și să răspundă de rezultate. Atâta timp cât ei iau banii și nu răspund de rezultate și sunt pe locul 15, nu e bine. Dacă nu răspunzi de rezultate, e clar că mă bag eu", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Citește și: Gigi Becali taxează posibilul mesaj războinic al lui Reghecampf: "Eu sunt proprietar. Lăsați luptele, jucați fotbal!" » Finanțatorul, sigur de titlu: "Îi spulberăm!"

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (9)
john_milne
john_milne  •  12 Mai 2017, 08:42

Curaj, onoare, fair-play! Uniti spre revenirea in Liga 1. Au mai ramas 5,4,3,2,1 ani! POWER!!!

balauru48
balauru48  •  12 Mai 2017, 01:23
Postat de randoom_._ pe 12 Mai 2017, 00:46

pai si de ce nu ar accepta dan petrescu asa ceva? de ce nu ar accepta orice antrenor asa ceva? ma refer la treaba cu sa fie pe primul loc dupa 6 luni? nu este ceva iesit din comun sau nerealizabil. oricine ar acceptat cu ochii inchisi. nu-i ceva nerealizabil.

Ahahaaaaa ahahaaaaaa, randoom prostul prostilor!

utraian
utraian  •  11 Mai 2017, 23:04

Nu esti baiat destept nea JJ. Daca erai destept intelegeai ca nu te pricepi si lasai antrenorul sa-si faca treaba. N-ai nevoie de angajati , ai nevoie de sclavi : de Lutzu, MM si altii care baga in buzunare banii si tac, lasandu-te sa-ti faci mendrele. Cu tactica si echipa alese de tine, dupa 4-5 milioane aruncate pe transferuri , te chinui sa te bati la titlu cu Viitorul care a investit fix 30000 pe transferuri si cu catelusii morti de foame. Nu esti destept, in fapt esti prostul prostilor !

Vezi toate comentariile (9)
Comentează