FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Becali schimbă strategia la FCSB: "Vreau să fac precum CFR Cluj! Așa se câștigă campionatul"

Articol de GSP - Publicat marti, 21 august 2018 14:47

Gigi Becali, patronul FCSB, a dezvăluit că vrea să aducă mai mulți jucători cu experiență, așa cum a făcut campioana CFR Cluj.

"Vreau să fac ce a făcut CFR. Mi-am dat seama că jucătorii tineri, precum Coman, Man sau Moruțan, trebuie să joace lângă unii mai experimentați, că să crească.

Eu trebuie să câștig campionatul ca să jucăm în Liga Campionilor și ca să-i vând pe tineri. Așa se câștigă un campionat, cu fotbaliști care au experiență", a declarat Gigi Becali la TV Pro X.

Cele mai recente transferuri făcute de FCSB au fost Alexandru Stan, 29 de ani, și Mihai Roma I, 33 de ani.

Citește și: Gigi îl ia peste picior pe Cornel Dinu, în legătură cu transferul lui Nistor: "Nu ne putem înțelege cu filozofii" » Planul B al lui Becali

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (73)
cetateanul_surmenat
cetateanul_surmenat  •  21 August 2018, 17:23
Postat de lobbyone pe 21 August 2018, 17:09

Care credeti ca este cel mai amuzant moment fc fcsb din istorie : 1.Golul lui Bunica din meciul cu Buzau 2.Blat cu Olaroiu la meciul fc fcsb-timisoara 2-1 (olaroiu pus antrenor la 30 de minute dupa sfarsitul partidei) 3.Qaka cumparat pentru blat , fc fcsb pierde campionatul chiar daca au jucat in 12 la meciul cu iasi 4.Cazul bricheta , stelistul declarat Deaconu opreste meciul pe care fc fcsb il pierdea , jucatorii fcsb-ului faceau ca trenul 5.stuttgart , haifa , lazio , sporting 6.Dinamo-fc fcsb 2-1 in ziua dreptatii . 7. gol hanca minutul 93 2-1 Dinamo 8.Doar Dinamo Bucuresti 9.Becali cu fularul lui DInamo la gat 10.Becali alergand dupa jucatorii bistritei cu banii in mana . 11.Piti talent cantand manele pe Giulesti 12.Mache la web 13.vaslui-fcsb cu banii la usa vestiarului 14.tepele pe care le-a dat hagi cu jucatori + i-a luat si campionatul 15.gabriel tamas calul troian 16. 100 de spectatori la un meci de europa league cu twente . 17 Cosmin Moti portar cu Ludogoret :)

Simplu - rinam0 in play out sau meciurile contra Knatspirnuffelag, sau contra Vorskla, sau contra Elfsborg, sau "Fanta de lumina", sau pch stricand manifestatiile in Piata Victoriei pentru o masa la rin. Mai am, dar nu vreau sa ma apuce seara....

catalynn
catalynn  •  21 August 2018, 18:19
Postat de moshu_shukaru pe 21 August 2018, 18:18

Asta, de ochii lumii. În fapt, îl ține (mai tot timpul) ascuns în buzunar, cică e...chinezesc.

:-))))

moshu_shukaru
moshu_shukaru  •  21 August 2018, 18:18
Postat de catalynn pe 21 August 2018, 18:14

E o chestie si asta, fcsbsitul din Viena, Abigayl, are un Huawei si se mai si lauda cu el .... :-))))

Asta, de ochii lumii. În fapt, îl ține (mai tot timpul) ascuns în buzunar, cică e...chinezesc.

Vezi toate comentariile (73)
Comentează